Amd Mob

Str. Pietroasa, Nr. 2 D
Articole
Avantaje si beneficii mobila din lemn la comanda
Avantaje si beneficii mobila din lemn la comanda
O mobila bine aleasa va transforma orice incapere din una banala intr-o camera plina de farmec, eleganta, confortabila, care-ti va exprima pe deplin personalitatea. Si oare ce material poate fi mai potrivit pentru construirea unei case sau pentru amenajarea ei cu mult bun gust decat lemnul?! Lemnul a fost, este si va ramane mereu la moda, iar mobila din lemn la comanda ramane in continuare solutia potrivita pentru toti cei care apreciaza unicitatea, rafinamentul si confortul maxim. Indiferent ce tip de lemn vei alege pentru mobila ta, fii sigur ca-ti va “imbraca” mobila si-i va da viata, transformandu-ti locuinta intr-un izvor de relaxare si buna dispozitie.
 • Oana Birgaoanu
 • 29.10.2014
Amd Mob: 4 piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca de pe hol
Amd Mob: 4 piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca de pe hol
In cazul in care iti vei mobila corect holul, acesta poate deveni un spatiu foarte util pentru casa ta. Aici vei putea depozita o multime de lucruri, printre care incaltamintea si hainele de strada, precum jachetele, paltoanele, caciulile, fularele si manusile.
 • Oana Birgaoanu
 • 27.11.2013
Amd Mob – mobila perfecta pentru tine
Amd Mob – mobila perfecta pentru tine
Nu stii la cine sa apelezi pentru realizarea unei mobile de bucatarie la comanda, cu un design inedit? Iti doresti mobila pentru dormitor ori mobila pentru livingul tau, la cel mai bun pret? Ai nevoie de diferite obiecte de mobilier pentru birourile tale? In fiecare situatie, firma Amd Mob din Cluj iti ofera o mana de ajutor !amd
 • Mirela Sturzoiu
 • 16.10.2013
Amd Mob Cluj Napoca – mobila la comanda pentru tine!
Amd Mob Cluj Napoca – mobila la comanda pentru tine!
Iti doresti o mobila pentru livingul tau inedita, in forme si culori speciale, cu un design modern?Vrei sa-ti schimbi mobila din bucatarie ori pe carea din dormitor? Te-ai saturat de obiectele de mobilier din birourile tale si vrei sa comanzi ceva special, care sa te reprezinte? Nu stii de unde sa-i iei copilului tau mobila mult visata? Ori poate vrei ceva deosebit pentru holul de la intrare? Nimic mai simplu daca iti alegi partenerul ideal, societatea Amd Mob din Cluj Napoca!
 • Mirela Sturzoiu
 • 03.10.2013
Amd Mob: Mobila din lemn la comanda
Amd Mob: Mobila din lemn la comanda
Amenajarea locuintei dumneavoastra trebuie sa tina cont de anumite aspecte ce includ: propriile preferinte, bunul gust, bugetul disponibil, spatiul ce necesita modernizare sau influentele din exterior. In cazul in care amenajarea presupune achizitionarea de mobila noua, atunci trebuie sa stiti ca nimic nu se va potrivi mai bine decat o mobila la comanda care sa se armonizeze perfect cu spatiul respectiv. Dupa cum bine stiti atunci cand achizitionati un obiect de mobilier direct din magazin acesta poate, sau nu sa se potriveasca cu locul in care va fi amplasat. Daca sunteti o persoana atenta la detalii atunci cu siguranta veti observa spatiile ramase goale, dimensiunile prea mari sau prea mici ale mobilei precum si alte aspecte suparatoare.
 • Andrei
 • 20.09.2013
Mobila la comanda in Cluj oferita de Amd Mob
Mobila la comanda in Cluj oferita de Amd Mob
O mobila de calitate poate fi obtinuta destul de greu si asta in ciuda numeroaselor firme producatoare existente pe piata de profil din Romania. De cele mai multe ori serviciile oferite de producatori lasa de dorit, mobila furnizata fiind de proasta calitate, confectionata din materiale ce nu sunt rezistente, cu defecte si care va tebui schimbata mai repede decat va imaginati. Pentru a evita astfel de situatii neplacute este recomandat ca inainte de a achizitiona mobilierul mult dorit sa va documentati in legatura cu firmele existente si sa alegeti compania cea mai serioasa si care are cea mai mare experienta. Desigur utilizati si recomandarile existente, parerile clientilor fiind de cele mai multe ori cele mai adecvate.
 • Andrei
 • 30.08.2013
Amd Mob Cluj – mobila pentru toate gusturile!
Amd Mob Cluj – mobila pentru toate gusturile!
Fiind de opt ani pe piata producatorilor de mobila, firma Amd Mob s-a detasat de restul concurentei atat prin profesionalismul manifestat in relatiile cu partenerii de afaceri, cat si prin lucrarile efectuate, acestea fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu finisaje si accesorii speciale.
 • Mirela Sturzoiu
 • 21.08.2013
Amd Mob iti construieste mobila mult visata
Amd Mob iti construieste mobila mult visata
Aveti o idee de mobilare a locuintei dumneavoastra si cautati o firma sa va dea curs imaginatiei si sa transforme ideea dumneavoastra in piese de mobilier de calitate? Vreti sa colaborati cu profesionisti in prelucrarea lemnului care sa fie capabili sa realizeze mobila la comanda? Foarte simplu! Alegeti-i pe cei mai buni din acest domeniu! Ii veti gasi doar colaborand cu firma Amd Mob.
 • Dan Constantin
 • 14.07.2013