Konsulta-Ro

Str. Nicolae Iorga, nr. 49A
Despre companie

Konsulta-Ro este producator si distribuitor al ambalajelor confectionate din carton. Infiintata in anul 2000, compania isi are sediul in judetul Sibiu, insa comercializeaza produsele fabricate pe intreg teritoriul tarii.

Ambalajele din carton realizate de catre Konsulta-Ro sunt destinate unei game variate de industrii si domenii, pentru impachetarea in conditii optime a mai multor tipuri de produse. In procesul de fabricare al cutiilor, firma pune accent pe respectarea cerintelor si nevoilor clientilor sai, pentru ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor acestora. In acest sens, dimensiunile si alte aspecte asemanatoare legate de viitoarele ambalaje sunt stabilite de comun acord cu beneficiarul inaintea demararii procesului de productie. Konsulta-Ro utilizeaza doar materie prima de calitate superioara.

Personalul calificat al firmei formeaza o echipa specializata in acest domeniu, care realizeaza cutii si diverse alte ambalaje din carton capabile de a indeplini pana si cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Pentru ambalaje rezistente, fabricate respectand intocmai cele mai inalte standarde de calitate, apelati cu incredere la firma Konsulta-Ro!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Ambalaje carton Sibiu Ambalaje carton Sibiu
Produse Konsulta-Ro
Doriti achizitionarea unor ambalaje din carton care indeplinesc intru-totul cerintele dumneavoastra? Konsulta-Ro din Sibiu este solutia ideala! Companie…
Ultimele servicii
Producator ambalaje carton Producator ambalaje carton
Compania Konsulta-Ro din Sibiu este producator de ambalaje confectionate din carton, pe care le ofera clientilor sai la cel mai bun raport calitate-pret…
Date de contact
Str. Nicolae Iorga, nr. 49A, Sibiu, Judetul Sibiu (vezi harta)
0269 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3388 vizualizari
0.00 / 0