Konsulta-Ro

Str. Nicolae Iorga, nr. 49A

Ambalaje carton Sibiu

Doriti achizitionarea unor ambalaje din carton care indeplinesc intru-totul cerintele dumneavoastra? Konsulta-Ro din Sibiu este solutia ideala! Companie cu o vasta experienta in fabricarea si distribuirea unor astfel de produse, aceasta sta la dispozitia clientilor pentru realizarea unor ambalaje adaptate nevoilor fiecaruia in parte.

Fie ca este vorba de cutii din carton folosite pentru depozitarea aparatelor electrocasnice, accesoriilor pentru constructii, uneltelor sau altor produse de diferite forme si dimensiuni, ambalajele confectionate de catre Konsulta-Ro sunt ideale pentru toate acestea si nu numai. Materia prima de calitate folosita in productia cutiilor confera acestora din urma rezistenta sporita si posibilitatea utilizarii pe o perioada indelungata de timp.

Personalul calificat, utilajele performante, precum si seriozitatea si profesionalismul cu care abordeaza orice solicitare venita din partea clientilor sunt doar cateva din aspectele ce recomanda firma Konsulta-Ro ca fiind alegerea ideala in ceea ce priveste aceste tipuri de servicii. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati reprezentantii companiei.

Lasa un comentariu
Alte produse
Ambalaje carton Sibiu Ambalaje carton Sibiu
Produse Konsulta-Ro
Doriti achizitionarea unor ambalaje din carton care indeplinesc intru-totul cerintele dumneavoastra? Konsulta-Ro din Sibiu este solutia ideala! Companie…