Dial Design

Str. Matei Spiridon nr. 19, sector 3

Inscriptionari auto Bucuresti

Inscriptionarile auto reprezinta o metoda foarte eficienta pentru promovarea firmelor atat pentru publicul-tinta, cat si pentru publicul general. Astfel, colantarea vehiculelor va poate face firma cunoscuta prin impactul vizual creat, cu atat mai mult cu cat masinile se afla in deplasare, deci este o forma de publicitate mobila.

Colantarea auto se poate face pe doua directii: ori prin continuitatea identitatii abordate deja de firma dumneavoastra, ori prin crearea unei brand new image de catre firma de inscriptionari auto.

De asemenea, importante sunt si dimensiunile autovehiculelor. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat impactul vizual este mai mare, insa serviciile oferite de catre Dial Design Advertising corespund si automobilelor de dimensiuni mai reduse.

Aceasta metoda de publicitate nu este numai foarte eficienta, ci si la un raport calitate-pret foarte avantajos. Mai mult, pasii pentru realizarea colantarii sunt relativ usori. Este important ca rezolutia imaginilor printate sa fie mare, chiar de 720 dpi, iar foliile sa fie alese in functie de particularitatile suprafetei ce urmeaza a fi inscriptionata.

Autocolantele se gasesc sub forme, dimensiuni si culori variate si au rezistenta sporita la actiunea factorilor externi.

Serviciile oferite de Dial Design Advertising sunt disponibile si in Bucuresti, la adresa Str. Materi Spiridon nr. 19, sector 3, iar informatii suplimentare se pot abtine la telefon: 0769625655 sau e-mail: productie_publicitara@yahoo.com. 

Cere oferta
Lasa un comentariu
Alte servicii
Colantari vitrine Colantari vitrine
Colantarea vitrinelor reprezinta o forma de a decora ieftin si totodata de a face publicitate produselor existente in vitrina respectiva sau, de ce nu?,…
Inscriptionari auto Bucuresti Inscriptionari auto Bucuresti
Inscriptionarile auto reprezinta o metoda foarte eficienta pentru promovarea firmelor atat pentru publicul-tinta, cat si pentru publicul general. Astfel,…
Inscriptionari tricouri Inscriptionari tricouri
Inscriptionarile tricourilor sunt atat un mijloc de publicitate, pentru promovarea unor idei/produse/servicii, cat si un proces ce are ca rezultat obiecte…