Dial Design

Str. Matei Spiridon nr. 19, sector 3

Colantari vitrine

Colantarea vitrinelor reprezinta o forma de a decora ieftin si totodata de a face publicitate produselor existente in vitrina respectiva sau, de ce nu?, a altor produse.

Colantarea vitrinelor se face cu ajutorul autocolantului pe care imaginea a fost obtinuta prin print la rezolutie foarte buna sau decupat pe contur pe cutter-plotter. Trebuie sa se tina cont si ca cerneala utilizata la print sa asigure o rezistenta mare in timp.

Un alt avantaj este faptul ca prin colantarea vitrinelor se obtine designul dorit, putand sa se opteze pentru dimensiunile autocolantului, forma acestuia, culorile, estetica sa si asa mai departe.

In principiu, orice suprafata din sticla poate deveni suport al publicitatii prin colantare. Un alt punct forte este acela ca autocolantul poate fi indepartat, iar dupa neutralizarea suprafetei, se poate aplica un altul.

Colantarea vitrinelor este un mod de publicitate si design ideal pentru vitrine de magazine, spatii comerciale, sedii de firma etc.

Cere oferta
Lasa un comentariu
Alte servicii
Colantari vitrine Colantari vitrine
Colantarea vitrinelor reprezinta o forma de a decora ieftin si totodata de a face publicitate produselor existente in vitrina respectiva sau, de ce nu?,…
Inscriptionari auto Bucuresti Inscriptionari auto Bucuresti
Inscriptionarile auto reprezinta o metoda foarte eficienta pentru promovarea firmelor atat pentru publicul-tinta, cat si pentru publicul general. Astfel,…
Inscriptionari tricouri Inscriptionari tricouri
Inscriptionarile tricourilor sunt atat un mijloc de publicitate, pentru promovarea unor idei/produse/servicii, cat si un proces ce are ca rezultat obiecte…