Klub Metalia

Sag, nr 490

Inchiriere vitrine Timisoara

Ai nevoie de o vitrina pentru scurt timp? Apeleaza la serviciul de inchiriere vitrine in Timisoara, oferit de Klub Metalia! Daca veti comanda din timp produsul, veti avea o expozitie reusita fara sa investiti foarte mult in ceva ce nu va mai trebuie dupa aceea.

Targurile si expozitiile nu au loc in fiecare zi, asa ca nu veti avea tot timpul nevoie de vitrine. Ca sa venim in sprijinul unei participari de succes la un targ sau la organizarea unei expozitii speciale, Klub Metalia inchiriaza vitrine la preturi accesibile, pe zile. Acestea sunt realizate din structura metalica de inox si geamuri de sticla, bine fixata si rezistenta la spargere sau efractie (securizata), sau fara sticla.

Desigur, Klub Metalia se ocupa si cu executia la comanda a acestor solutii de prezentare. Serviciul de inchiriere vitrine este oferit persoanelor fizice sau juridice care au nevoie de ele pentru o anumita perioada de timp. Ne desfasuram activitatea in Timisoara si in imprejurimi, oferindu-le clientilor nostri servicii de calitate, insotite mereu de seriozitate. Pentru a vedea ce vitrine mai avem pe stoc pentru inchiriere, contactati-ne din timp!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Inchiriere vitrine Timisoara Inchiriere vitrine Timisoara
Ai nevoie de o vitrina pentru scurt timp? Apeleaza la serviciul de inchiriere vitrine in Timisoara, oferit de Klub Metalia! Daca veti comanda din timp…