Klub Metalia

Sag, nr 490
Articole
Klub Metalia iti pune la dispozitie vitrine din inox!
Klub Metalia iti pune la dispozitie vitrine din inox!
Cand vine vorba de vitrine din inox, Klub Metalia iti ofera doua variante: sa le inchiriezi sau sa le achizitionezi. Apeleaza la ajutorul nostru ori de cate ori ai nevoie!
 • Zorina Constantinescu
 • 05.05.2014
Un plus de eleganta cu scarile interioare Klub Metalia!
Un plus de eleganta cu scarile interioare Klub Metalia!
Fiecare persoana isi doreste ca, in momentul in care primeste vizitatori dupa ce si-a construit / renovat locuinta, sa fie rasplatit pentru toata rabdarea pe care a avut-o pe timpul lucrarilor cu reactii pline de incantare din partea oaspetilor. Ei bine, exista doua aspecte care ii vor face pe vizitatorii tai sa ramana cu gura cascata de admiratie : unicitatea si un stil cu totul deosebit. Nu te teme sa fii diferit! De cele mai multe ori, chiar daca oaspetii tai nu au aceleasi gusturi ca si tine, vor admira stilul diferit, dar si curajul de a incerca nou. Cine stie; poat evei deveni chiar o inspiratie pentru cei din jurul tau si ii vei indemna sa isi puna si ei in aplicare idei pe care, pana acum, le considerau putin realizabile! Una dintre metodele prin care ii poti oferi un plus de eleganta si unicitate locuintei tale este instalarea unor scari interioare cu trepte din sticla, oferite de firma Klub Metalia!
 • 31.03.2014
Klub Metalia: Copertine retractabile in Timisoara
Klub Metalia: Copertine retractabile in Timisoara
Fie ca vorbim despre o terasa din cadrul propriei locuinte, despre un local public sau chiar despre un magazin alimentar, pe timp de vara razele soarelui pot reprezenta o adevarata problema. Si cum toata lumea incearca sa evite caldura excesiva si sa profite pe cat posibil de umbra si de clipe racoroase, in cele ce urmeaza o sa va prezint o solutie eficienta si la indemana oricui de umbrire ce se poate aplica in orice domeniu de activitate.
 • Andrei
 • 02.03.2014
Imprimati eleganta locuintei prin scarile interioare cu trepte din sticla Klub Metalia!
Imprimati eleganta locuintei prin scarile interioare cu trepte din sticla Klub Metalia!
Desi au fost destul de neglijate in trecut, scarile interioare au devenit in ultima vreme locul de joaca al arhitectilor si designerilor, care au venit cu idei noi, inovatoare si indraznete de proiectare si integrare a lor in ansamblul locuintelor. Atunci cand acesti specialisti creativi isi pun mintile la contributie, rezultatele sunt de cele mai multe ori absolut surprinzatoare. Ei pot sa faca ceea ce ne plictiseste interesant si sa depaseasca limitele cu care ne-am obisnuit. In amenajarea interiorului trebuie sa aveti in vedere, in primul rand, detaliile arhitecturale si apoi mobilierul si decoratiunile. Scara este unul dintre constructiile in jurul careia graviteaza, mai apoi, intreg designerul interior. Daca sunteti in cautarea unui plus de eleganta, scarile interioare cu trepte din sticla oferite de Klub Metalia sunt solutie potrivita. - See more at: http://www.biz-smart.ro/imprimati-eleganta-locuintei-prin-scarile-interioare-cu-trepte-din-sticla-klub-metalia/#sthash.ypngwQNz.dpuf
 • Adrian Baciu
 • 04.03.2014
Klub Metalia – Copertine retractabile, solutii ideale de umbrire
Klub Metalia – Copertine retractabile, solutii ideale de umbrire
Copertinele retractabile fac parte din gama de produse destinate protectiei solare si realizarii de zone umbrite. Avantajul alegerii acestui tip de copertine este definit de controlul crearii zonelor umbrite, atat pentru spatii cu dimensiuni mici, cat si pentru spatii cu dimensiuni mari. In cazul in care sunteti in cautarea unor astfel de produse, firma Klub Metalia din Timisoara va pune la dispozitie solutii de umbrire si protectie prin executia acestor copertine retractabile. Aceste produse sunt alcatuite din brate care se pot prinde de perete in orice parte a acestuia.
 • Adrian Baciu
 • 19.02.2014
Rafturile metalice Klub Metalia – Un real ajutor in diverse aplicatii!
Rafturile metalice Klub Metalia – Un real ajutor in diverse aplicatii!
Sistemele de depozitare reprezinta sisteme destinate optimizarii si organizarii spatiului de depozitare si integrarii lui in administrarea depozitului. Dintre aceste sisteme, rafturile metalice ocupa un loc de frunte in absolut orice spatiu, indiferent de domeniul de activitate. Rafturile metalice se utilizeaza in special in industriile de mare anvergura, astfel ca atunci cand avem nevoie de depozitarea unei cantitati mari de bunuri, avem nevoie, totodata, de rafturi ale caror structura este realizata dintr-un material cat mai rezistent. In cazul in care aveti nevoie de astfel de produse, echipa companiei Klub Metalia se pliaza pe cerintele fiecarui client si reuseste sa execute orice model de care aveti nevoie.
 • Adrian
 • 03.02.2014
Cum alegem corect scarile de interior – Klub Metalia
Cum alegem corect scarile de interior – Klub Metalia
Avand in vedere oferta diversificata de scari interioare prezenta pe piata de profil, trebuie ca atunci cand intentionati sa faceti o astfel de achizitie sa luati in considerare cateva aspecte importante. In primul rand, trebuie ca scarile interioare sa va ofere siguranta si confort, sa fie confectionate din materiale rezistente, sa aiba un aspect estetic atractiv, sa se integreze in stilul de design al locuintei, sa aiba un pret rezonabil, sa fie alese in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, etc.
 • Anca Ionesei
 • 19.02.2014
Klub Metalia- adevaratul maestru in prelucrarea fierului forjat
Klub Metalia- adevaratul maestru in prelucrarea fierului forjat
Gardurile din fier forjat pe care le realizam sunt mai mult decat simple garduri, ele sunt creatii impresionante care strajuiesc maiestuoase in fata casei tale, sunt adevarate „masterpieces”. Acestea au o durata de viata indelungata datorita rezistentei la coroziune, la intemperii, la razele UV, la agenti chimici si fizici, etc. Poti fi convins ca gardurile din fier forjat realizate de catre maestrii companiei Klub Metalia isi vor pastra aspectul deosebit mult timp dupa ce au fost montate.
 • Anca Ionesei
 • 20.02.2014