Niky Comstil

Idei amenajare interioare spatii comerciale

Termen de livrare
30 zile


Solutii si sfaturi pentru amenajarea unui restaurant.

Una dintre primele sarcini pe care trebuie să le rezolvați este să decideți ce concept va funcționa restaurantul dvs. Restaurantele pot fi împărțite în mai multe segmente: elită, fast-food, modele concepute pentru diferite grupe de vârstă, diferite tipuri de evenimente și obiectivele vizitatorilor. Adică, trebuie să decideți cine va fi publicul dvs. țintă și în ce scop va vizita unitatea dvs.

Aceasta va fi urmată de o alegere a locației.
Restauratorii cu experiență dedică mai mult de o zi acestui lucru și o fac, adesea în echipă cu un agent de marketing, designer, designer, lucrător în bucătărie și alt personal experimentat, pentru a ține cont inițial până în cele mai mici detalii de toate momentele care vor fi ulterior le permite să lucreze cât mai eficient posibil.

După ce conceptul și locul au fost clar definite, puteți trece la designul real.
Care este diferența dintre crearea designului casei dvs. și crearea unui interior de restaurant?
Cea mai importantă diferență este că designul unui restaurant sau cafenea ar trebui să reflecte nu numai esența interioară a proprietarului, ci, în primul rând, să fie popular printre viitorii oaspeți ai unității. Deși, individualitatea interioară a restauratorului, într-un fel sau altul, în proiectarea unității sale, în orice caz, se va reflecta.

Citeste si articolul despre: Avantaje colaborare cu designer de interior


Și chiar în acest moment este necesar să ne punem întrebarea principală, care vine pe primul loc: conceptul de restaurant sau interiorul acestuia, este posibil să ne separăm unul de celălalt și merită făcut? Răspunsul la această întrebare va trebui făcut sub influența proiectelor de succes din jur, a căror experiență va fi dorința de a o repeta, dar în același timp să nu-și piardă individualitatea și să rămână spre deosebire de altele.

Și aici vrem să menționăm că viitorul design al restaurantului dvs. nu este principalul lucru. Putem spune că aceasta este doar o mică parte a instrumentului de afaceri pe care îl creați, care va genera venituri.
Restaurantul nu este doar o manifestare a artei și a creativității sub forma creării de atractivitate și frumusețe în zona de oaspeți. În primul rând, aceasta este o structură de inginerie complexă. O mașină cu oameni, care ar trebui să funcționeze fiabil și depanată, iar dacă nu țineți cont de cel puțin unul dintre elemente, atunci în cele din urmă poate duce la pierderea timpului, a banilor și a nervilor.Cele trei componente care alcătuiesc restaurantul sunt bucătăria, interiorul și atmosfera. Și sarcina dvs. va fi cum să combinați aceste trei componente astfel încât proiectul dvs. să funcționeze ca un singur mecanism indivizibil, în care toate părțile sale se completează armonios.


Pentru ca acest mecanism să funcționeze, toți membrii echipei care implementează proiectul (proprietar, manager, marketer, bucătar, constructori, designeri, poate chiar șefi de departament) impreuna cu firma Nobili Interior Design trebuie să fie de acord cu conceptul de design, zonarea, metoda și posibilitatea implementării și altele detalii despre proiect.

 

Idei decoratiuni si amenajari interioare cu mobila clasica din lemn.

Italia este o țară care combină armonios modernitatea cu tradițiile vechi de secole de producție și cultură. O țară de oameni uimitori, ospitalieri, care fac totul cu dragoste. Și acest sentiment, ca și soarele fierbinte, se manifestă în toate. Una dintre minunile Peninsulei este mobilierul italian, perfect pentru un living în stil modern sau clasic. Mobilierul, care are tradiții vechi de secole de fabricație, păstrate cu grijă și protejate, este produs astăzi pe baza celor mai noi tehnologii și descoperiri de design.


Istoria multor mărci italiene celebre a început cu mici ateliere de tâmplărie, mici fabrici de familie, mici fabrici, care de-a lungul deceniilor de existență s-au transformat în mari unități de producție cu nume mondiale.

Dar originile popularității fabricilor italiene datează din Evul Mediu în timpul Renașterii, când Europa a apreciat exemplele rafinate de dulgheri romani. Mobilierul a fost realizat din lemn prețios, decorat cu cele mai fine sculpturi și incrustări. Canapelele și fotoliile erau finisate cu țesături din stofa bogate. Reprezentanții nobilimii au considerat pur și simplu obligatoriu să aveți un bufet în stil roman.

Stilul italian nu poate fi rezumat în două cuvinte. Acest stil exploziv constă în aroma, tradițiile și cultura unei țări fierbinți, temperamentul și emoțiile italienilor. Pentru toate acestea, europenii reținuți apreciază foarte mult tot ceea ce este făcut de mâinile maeștrilor italieni.

Poze amenajari si decoratiuni interioare realizate pentru case, vile oferite de importatorul Mobila Italia de la cele mai renumite branduri italiene de profil.

Modele de mobilier pentru casa, la fel ca noile stiluri vestimentare, sunt nestatornice. Dar, indiferent de tendințele populare, fiecare fabrică de mobilă din Italia oferă soluții proprii, cu o predominanță a stilului milanez recunoscut.

Lasa un comentariu
Alte produse
Piele naturala pentru canapele Zenith Piele naturala pentru canapele Zenith
piele
Vindem piele naturala bovina pentru tapiterie canapele si mobilier in Bucuresti. Comanda minima 1 piele de 4-5 mp.Oferta piele-naturala Zenith-Nero-9024…
Lenjerie de pat din damasc satinat in dungi Lenjerie de pat din damasc satinat in dungi
lenjerii
Firma specializata Niky Decor comercializam lenjerie din damasc satinat la preturi de producator pentru Hotel si Pensiune. Lenjerii de pat pentru…
Piele naturala model Ocean Piele naturala model Ocean
Firma importatoare Niky Decor comercializam la preturi de fabrica piele finisata si prelucrata, in diferite culori si modele reprezinta alegerea oamenilor…
Fata de masa rotunda din bumbac Fata de masa rotunda din bumbac
fete masa
În decorarea sălii de evenimente cu ocazia casatoriei, unul dintre cele mai importante roluri îl joacă fața de masă pentru nunta. Realizate…