Niky Comstil

Avantajele colaborarii cu un deigner cu experienta

10.00 EUR26
Termen de livrare
15 zile

Dorința de a comanda  un proiect de design de la un profesionist este destul de înțeleasă: rezultatul muncii unui adevărat specialist este semnificativ diferit de ceea ce poate oferi un amator care a absolvit în grabă cursuri de design pe termen scurt. În același timp, fiecare al doilea diletant care își oferă serviciile pentru crearea unui design interior acasă se numește cu îndrăzneală un profesionist, înșelând astfel pe alții.

Rezultatul unei astfel de cooperări este la fel de deplorabil: clientul este indignat, „designerul” face un gest neajutorat. Subiectul de astăzi al articolului nostru este să distingem între un profesionist real și să nu cădem în momeala unui amator.

Când vine vorba de găsirea unui designer, recomandarea funcționează impecabil. Este obișnuit să trimiți contactele unui specialist, a cărui muncă a fost satisfăcută, din gură în gură. Absența numeroaselor publicații dîn reviste nu este un motiv pentru a se îndoi de profesionalismul său. Este posibil ca el pur și simplu să nu aibă suficient timp pentru auto-promovare, el fiind pur și simplu ocupat cu afaceri. În timp ce alții caută o modalitate de a se declara public, profesioniștii dezvoltă designul interior al garsonierei. Recenziile și recomandările pozitive sunt cea mai bună reclamă pentru un designer profesionist.
Descopera proiecte de design interior pentru resedinte private si spatii comerciale realizate in Brasov de firma Nobili Interior Design cu materiale si mobilier premium import Italia.

Mulți vor fi de acord că organizarea internă a spațiilor afectează în mod semnificativ climatul psihologic și sănătatea oamenilor. Chiar și într-un birou mic, un design inteligent și atractiv îmbunătățește productivitatea angajaților și crește loialitatea clienților. Iar casa , indiferent de zonă și valoare, a fost întotdeauna, este și va fi cetatea noastră, unde ne simțim în siguranță și confortabili. Întregul spațiu interior, de la decor și decorațiuni la mobilier și lămpi de pe tavan, creează un mediu de locuit special cu un microclimat individual. Și stilul interior joacă un rol important în acest caz.

Când amenajarea si renovarea incaperilor este finalizată, proprietarul casei trece la etapa finală a decorării interioare. Pentru a nu pierde timpul în căutarea unor lucruri bune în cele mai apropiate magazine, experții vă recomandă să mergeți imediat la un importator de mobilier italian.

Stilul italian nu poate fi rezumat în două cuvinte. Acest stil exploziv constă în aroma, tradițiile și cultura unei țări fierbinți, temperamentul și emoțiile italienilor. Pentru toate acestea, europenii reținuți apreciază foarte mult tot ceea ce este făcut de mâinile maeștrilor italieni. Solutii amenajari si decoratiuni interioare pentru case, vile sau apartamente oferite de importatorul Mobila Italiana de la cele mai renumite branduri.

Modele de mobilier pentru casa, la fel ca noile stiluri vestimentare, sunt nestatornice. Dar, indiferent de tendințele populare, fiecare fabrică de mobilă din Italia oferă soluții proprii, cu o predominanță a stilului milanez recunoscut.


Într-un Showroom de design, sunt prezentate de obicei zeci de piese de mobilier, care pot fi aranjate frumos nu numai în sufragerie, ci și în dormitor, bucătărie și camera copiilor sau hol de intrare in casa. Liniile bogate conțin toate produsele necesare pentru interiorul casei: diverse tipuri mobilier de la dulapuri pentru dormitor, paturi tapitate, seturi de living, fotolii, pufuri, canapele, colțare moderne, seturi de dormit, accesorii și lămpi.


Printre astfel de varietate de colecții, este foarte posibil să descoperi atât un model ieftin dintr-o linie de mobilier din Italia, lansat în producția de masă, cât și proiecte exclusive realizate la comandă.
Decorarea pieselor de mobilier este adesea o operă de artă și este realizată din pietre semiprețioase, metale, ceramică, sticlă, marmură și textile scumpe. Deși salonul poate oferi lucruri laconice care se remarcă prin formele lor grațioase extraordinare. Cumpărătorii care decid să cumpere mobilier în stil italian se disting întotdeauna prin gust și practic rafinat, deoarece astfel de lucruri se disting prin design, funcționalitate și fiabilitate de neegalat.
 

Lasa un comentariu
Alte produse
Piele naturala pentru canapele Zenith Piele naturala pentru canapele Zenith
piele
Vindem piele naturala bovina pentru tapiterie canapele si mobilier in Bucuresti. Comanda minima 1 piele de 4-5 mp.Oferta piele-naturala Zenith-Nero-9024…
Lenjerie de pat din damasc satinat in dungi Lenjerie de pat din damasc satinat in dungi
lenjerii
Firma specializata Niky Decor comercializam lenjerie din damasc satinat la preturi de producator pentru Hotel si Pensiune. Lenjerii de pat pentru…
Piele naturala model Ocean Piele naturala model Ocean
Firma importatoare Niky Decor comercializam la preturi de fabrica piele finisata si prelucrata, in diferite culori si modele reprezinta alegerea oamenilor…
Fata de masa rotunda din bumbac Fata de masa rotunda din bumbac
fete masa
În decorarea sălii de evenimente cu ocazia casatoriei, unul dintre cele mai importante roluri îl joacă fața de masă pentru nunta. Realizate…