Fatum Grup

Str. Vanatorilor nr. 33

Fise situatii de urgenta

Toti angajatii din cadrul unei institutii trebuie sa aiba fise pentru situatii de urgenta. Compania Fatum Grup din Timisoara pune la dispozitie astfel de fise in vederea comercializarii. Fara acestea, nici o persoana nu poate fi admisa in cadrul locului de munca.

Fisele pentru situatii de urgenta cuprind instructajul individual de natura introductiva si generala care trebuie efectuat pentru fiecare membru al personalului. In el sunt trecute situatii specifice si se face instructaj la locul de munca, iar detinerea lui demonstreaza ca angajatii au primit informatiile ce trebuiesc furnizate obligatoriu prin legea muncii.

Acordarea de fise SU personalului nu trebuie sa fie doar o actiune realizata din pura obligatie, ci ca o forma de a forma cunostinte despre procedurile urmate in cazurile speciale precum accidentele ce tin de natura muncii sau evenimentele neprevazute precum incendiile.
Fatum Grup elibereaza aceste fise pe baza de comanda la preturi minime si cu incadrarea in normele legii.

Lasa un comentariu
Alte produse
Fise situatii de urgenta Fise situatii de urgenta
Fise securitate si sanatate in munca
Toti angajatii din cadrul unei institutii trebuie sa aiba fise pentru situatii de urgenta. Compania Fatum Grup din Timisoara pune la dispozitie astfel…
Fise securitate si sanatate in munca Fise securitate si sanatate in munca
Fise securitate si sanatate in munca
Potrivit legislatiei muncii, angajatii dintr-o intreprindere trebuie sa aiba intocmite fise de securitate si sanatate in munca. Inainte de a incepe lucrul,…