Fatum Grup

Str. Vanatorilor nr. 33

Fise securitate si sanatate in munca

Potrivit legislatiei muncii, angajatii dintr-o intreprindere trebuie sa aiba intocmite fise de securitate si sanatate in munca. Inainte de a incepe lucrul, acestia trebuie instruiti, pentru a fi informati despre prevederile generale si a completa rubricile de baza referitoare la atestari si pericolele de accidentare in drum spre munca.Compania Fatum Grup din Timisoara pune astfel de fise la dispozitia clientilor sai.

Fatum Grup este o companie specializata in servicii din domeniul de legislatia muncii. Fisele de securitate si sanatate in munca sunt obligatoriu de completat dupa fiecare instructaj si de tinut in posesia angajatorului pe toata perioada angajarii. Pentru ca exista companii cu sute de angajati, Fatum Grup le comercializeaza la un pret extrem de mic. Fisele individuale sunt fabricate dupa modelul cerut prin legislatie si au dimensiuni reduse, deci sunt usor de manevrat si arhivat.

Un lucru important pe care trebuie sa il stiti este ca ele se completeaza atat de angajatul instruit, cat si de persoanele ce au efectuat activitatea de instructaj. 

Lasa un comentariu
Alte produse
Fise situatii de urgenta Fise situatii de urgenta
Fise securitate si sanatate in munca
Toti angajatii din cadrul unei institutii trebuie sa aiba fise pentru situatii de urgenta. Compania Fatum Grup din Timisoara pune la dispozitie astfel…
Fise securitate si sanatate in munca Fise securitate si sanatate in munca
Fise securitate si sanatate in munca
Potrivit legislatiei muncii, angajatii dintr-o intreprindere trebuie sa aiba intocmite fise de securitate si sanatate in munca. Inainte de a incepe lucrul,…