Carspeed

Bd. Decebal, Bl. 36, Ap 2

Expeditii marfa

Expeditii marfa

 

Facand parte din  Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania (USER), compania Carspeed din Craiova asigura servicii de expeditii marfa la cele mai inalte standarde europene.

Acumuland o experienta de peste 15 ani in domeniul transporturilor rutiere, societatea realizeaza servicii de expeditii de marfuri avand puncte de incarcare in majoritatea tarilor Uniunii Europene, garantand siguranta si profesionalism. Serviciile se desfasoara atat in aria de acoperire interna cat si in cea internationala.

Activitatea se desfasoara prin intermediul mijloacelor de transport atat proprii cat si inchiriate, avand echipamentele necesare desfasurarii transportului de marfuri cu caracter divers in conditii optime.

Bazandu-se pe parteneriate cu casele de expeditii nationale, compania asigura transporturi sigure, bazate pe un raport corect calitate pret. Contactati consultantii companiei pentru detalii.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Transport industrial Craiova Transport industrial Craiova
Transport industrial Craiova   Esti in cautarea unei companii de transport industrial? In Craiova, societatea de logistica si transport Carspeed…
Expeditii marfa Expeditii marfa
Expeditii marfa   Facand parte din  Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania (USER), compania Carspeed din Craiova asigura servicii de…