Carspeed

Bd. Decebal, Bl. 36, Ap 2
Despre companie

Carspeed

 

Doresti sa transporti marfa pe rute europene? Compania de logistica si transport Carspeed din Craiova e solutia optima. Firma realizeaza transport industrial dar si expeditii de marfa.

Infiintata in anul 1996, compania ofera servicii de transport rutier atat la nivel intern cat si la nivel international. Acestea se desfasoara pe intreg teritoriul tarilor din Uniunea Europeana (Franta, Spania, Italia, Marea Britanie, etc).

Se detin toate resursele oferirii unor servicii de cea mai buna calitate. Mijloace de transport performante, personal calificat sunt doar cateva dintre acestea. Flota auto e formata din autovehicule (camioane, autobasculante si accesoriile aferente), menite sa protejeze marfa, asigurand astfel siguranta  transportatorului respectiv expeditorului.

Echipa angrenata in acest proces e formata din adevarati profesionisti, calificati in domeniu. Din dorinta de a dezvolta parteneriate de lunga durata, bazate pe seriozitate si profesionalism, compania ofera servicii eficiente de transport. Marfa transportata poate proveni din diferite sectoare de activitate: constructii, auto, industrie.  Acestea sunt gestionate corespunzator sub forma de saci, paleti, vrac, avand sisteme de incarcare potrivite in functie de preferinte dar mai ales in functie de necesitati.

Experienta acumulata pe parcurs, ne certifica ca fiind o alegere inspirata pentru nevoile dumneavoastra. Pentru amanunte suplimentare, contactati-ne cu incredere.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Transport industrial Craiova Transport industrial Craiova
Transport industrial Craiova   Esti in cautarea unei companii de transport industrial? In Craiova, societatea de logistica si transport Carspeed…
Expeditii marfa Expeditii marfa
Expeditii marfa   Facand parte din  Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania (USER), compania Carspeed din Craiova asigura servicii de…
Date de contact
Bd. Decebal, Bl. 36, Ap 2, Craiova, Judetul Dolj (vezi harta)
0251 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3252 vizualizari
0.00 / 0