Energic LL

Str. Egalitatii, nr. 21
Despre companie

Energic LL

 

Clubul Sportiv Energic LL a fost infiintat in anul 2004 si ofera cursuri de inot pentru toate categotiile de varsta. In cadrul clubului veti putea urma cursuri de initiere, cursuri de performanta, cursuri de perfectionare, cursuri de inot de agrement.

Ne dorim sa cream o legatura intre inot si copii, sa-i ajutam sa descopere frumusetea sportului acvatic si sa-i ajutam sa se formeze ca oameni.

Echipa noastra este formata din antrenori tineri si energici ce doresc sa transforme cursurile de inot intr-o adevarata bucurie. Metodele de invatare folosite nu sunt rigide, incercam sa ne adaptam in functie de fiecare si sa le invingem frica de apa.

Indiferent daca esti incepator sau vrei sa urmezi cursuri de inot pentru a te perfectiona, echipa de la Energic LL iti sta intotdeauna la dispozitie.

Pe langa cursurile de inot oferim si cursuri de tenis atat pentru copii cat si pentru adulti. Initierea in tenis ar trebui facuta de la varste fragede pentru ca atunci copii au o capacitate de asimilare a cunostintelor foarte mare, sunt curiosi si lipsiti de inhibitii.

Elementele dupa care ne ghidam in munca noastra sunt: puterea, pasiunea si performanta.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Curs initiere inot Curs initiere inot
Curs initiere inot   Inotul are o multime de beneficii asupra corpului. Nu mai sta pe ganduri. Urmeaza cursurile de initiere in inot pentru a te…
Curs inot masters Curs inot masters
Curs inot masters   Inscrieti-va la cursurile de inot masters! Indiferent daca sunteti sportiv de performanta sau doar amator puteti urma acest curs.…
Cursuri tenis de camp Pitesti Cursuri tenis de camp Pitesti
Cursuri tenis de camp Pitesti   Energic LL organizeaza cursuri de tenis de camp in Pitesti atat pentru copii cat si pentru adulti indiferent de nivelul…
Date de contact
Str. Egalitatii, nr. 21, Pitesti, Judetul Arges (vezi harta)
0733.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3486 vizualizari
0.00 / 0