Cagio

Sos Mihai Bravu nr 510 A

Distribuitor materiale de constructii

Distribuitor materiale de constructii

 

Societatea Cagio este distribuitor de materiale de constructii, oferind clientilor solutii complete atat pentru constructiile interioare cat si pentru cele exterioare. Dispunem de un parc auto bine dotat, pentru transport national sau pe distante scurte. Va oferim o gama larga de materiale de constructii si accesorii neceare constructii simple sau complexe, pentru companii sau persoane fizice. Compania Cagio este unul dintre cei mai mari distribuirori de materiale e constructii din Bucuresti si din tara.

Timpul de livrare al marfii este de 24 de ore in judetul Ilfov si Bucuresti si 48 de ore pentru tara. Transportul este gratuit in Bucuresti si pe o raza de maxin 50 km, pretul pentru distanta depasita este negociabil in finctie de cantitatea marfurilor comandate.

Piata constructiilor din Romania este foarte dinamica, uneori imprevizibila si in continua schimbare de aceea incercam sa ne adaptam constant oferind solutii inovatoare si materiale de calitate. Raspundem cu promtitudine tuturor solicitarilor.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Distribuitor materiale de constructii Distribuitor materiale de constructii
Distribuitor materiale de constructii   Societatea Cagio este distribuitor de materiale de constructii, oferind clientilor solutii complete atat…