Cagio

Sos Mihai Bravu nr 510 A
Despre companie

Cagio

 

Infiintata in anul 2005 si avand sediul in Bucuresti, societatea Cagio este importator si distribuitor de materiale de constructii de cea mai buna calitate. Va oferim solutii practice in domeniul amenajarilor exterioare si interioare.

Printre produsele noastre amintim gresie, faianta, adezivi ceresit, super rigips, gips carton, gleturi, sape, profile gips carton, accesorii gips carton, tabla pentru acoperis, obiecte sanitare, mobilier pentru baie, polistiren, pavaje, borduri, etc.

Firma Cagio este importator direct de gresie si faianta, din Bulgaria si Spania, astfel putem oferim cele mai bune preturi de pe piata. Distribuim la nivel local, Bucuresti, dar si in tara. Dispunem de un parc auto bine dotat, necesar pentru realizarea transportului.

Cagio va ofera materiale si accesorii pentru constructii interioare si exterioare, simple sau complexe, pentru companii sau persoane fizice. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi solutii in functie de bugetul si exigentele fiecaruia.

De-a lungul celor 8 ani de existenta am reusit sa ne impunem pe piata de profil din Romania, oferind materiale de constructii de calitate la preturi competitive si adaptandu-ne constant cerintelor clientilor. Prin respectarea termenelor si calitatea serviciilor am reusit sa castigam increderea cumparatorilor. Folosim resursele de care dispunem pentru succesul dumneavoastra.

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Importatori gresie Importatori gresie
Produse Cagio
Importatori gresie   Suntem partenerul dumneavoastra in domeniul amenajarilor interioare. Suntem importatori de gresie din Spania si Bulgaria si…
Distribuitor faianta Distribuitor faianta
Produse Cagio
Distribuitor faianta   Firma Cagio este un important distribuitor de faianta pe piata din Romania. Va oferim o gama larga de modele de faianta, la…
Ultimele servicii
Distribuitor materiale de constructii Distribuitor materiale de constructii
Distribuitor materiale de constructii   Societatea Cagio este distribuitor de materiale de constructii, oferind clientilor solutii complete atat…
Date de contact
Sos Mihai Bravu nr 510 A , Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0723 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4246 vizualizari
0.00 / 0