Danea Forest Grup

370 C
Despre companie

Danea Forest Grup 

 

Casele din lemn construite de specialistii Danea Forest Grup se incadreaza perfect in mediul urban datorita detaliilor similare caselor construite traditional. In plus au calitati fono si termo izolante foarte bune oferite de utilizarea lemnului de buna calitate.

Experienta de peste 14 ani pe care firma Danea Forest Grup a reusit sa o acumuleze in domeniul constructiei, au facut cunoscuta munca expertilor pe piata romaneasca prin fabricarea caselor din lemn masiv, case si cabane din lemn, mansarde, casute de gradina si produse din lemn aferente acestor constructii.

Productia fabricatelor din lemn pentru case si cabane este favorizata de masinile si utilajele de ultima generatie care permit prelucrarea lemnului incepand de la exploatarea bustenilor, debitare si uscarea acestora si pana la prelucrarea in fabrica a lemnului obtinut.

Preturile variaza in functie de tipul constructiv al casei si se stabileste in urma verificarii proiectului detaliat care trebuie sa cuprinda si finisajele sau detaliile de design.

Termenul de livrare al materialelor pentru casele din lemn poate dura pana la 6 saptamani, acest interval de timp fiind determinat de suprafata totala pe care se va extinde constructia.

Specialistii Danea Forest Grup va pun la dispozitie intreg portofoliul de clienti, pentru a va convinge de calitatea si frumusetea constructiilor puse in opera.

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Case ecologice din lemn Case ecologice din lemn
Produse Danea Forest Grup
Case ecologice din lemn    Sunteti un iubitor al naturii si al materialelor ecologice? Va puteti construi o casa ecologica din lemn cu ajutorul…
Casa de vacanta din lemn Casa de vacanta din lemn
Produse Danea Forest Grup
Casa de vacanta din lemn    Cine nu isi doreste o casa de vacanta din lemn, undeva la munte, intr-un colt de natura linistit? Acum firma Danea…
Cabane de lemn Cabane de lemn
Produse Danea Forest Grup
Cabane de lemn    Doriti o cabana de lemn, unde sa va puteti petrece sarbatorile si vacantele cu familia? Danea Forest Grup va poate ajuta…
Date de contact
370 C, Neagra Sarului, Judetul Suceava (vezi harta)
0722 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2879 vizualizari
0.00 / 0