Danea Forest Grup

370 C

Case ecologice din lemn

Case ecologice din lemn 

 

Sunteti un iubitor al naturii si al materialelor ecologice? Va puteti construi o casa ecologica din lemn cu ajutorul specialistilor Danea Forest Grup.

Casele ecologice din lemn sunt cea mai buna si noua metoda de a construi fara a afecta mediul inconjurator. Acest lucru este posibil in primul rand datorita faptului ca se economiseste o cantitate foarte mare de energie termica datorita proprietatilor termo izolante ale lemnului. In al doilea rand materialele utilizate nu emana in atmosfera nici un fel de substante care pot polua sau afecta mediul inconjurator. Si pe langa aceste aspecte, casele din lemn sunt foarte frumoase, usor de construit si durabile in timp.

Pretul unei case din lemn variaza in functie de complexitatea si materialul pe care il solicita un proiect. Casele sunt realizate in fabrica pe care Danea Forest Grup o detine, dupa care materialele sunt transportate la terenul clientului si sunt puse in opera.

Un alt avantaj al acestor case ecologice din lemn este reprezentat de faptul ca pot fi montate in orice anotimp si la orice nivel de temperatura, fara ca structura sa fie afectata de aceste conditii.

Va recomandam cu caldura sa incercati acest tip de constructie, deoarece trebuie sa avem grija de natura si de bunastarea noastra.

Lasa un comentariu
Alte produse
Case ecologice din lemn Case ecologice din lemn
Produse Danea Forest Grup
Case ecologice din lemn    Sunteti un iubitor al naturii si al materialelor ecologice? Va puteti construi o casa ecologica din lemn cu ajutorul…
Casa de vacanta din lemn Casa de vacanta din lemn
Produse Danea Forest Grup
Casa de vacanta din lemn    Cine nu isi doreste o casa de vacanta din lemn, undeva la munte, intr-un colt de natura linistit? Acum firma Danea…
Cabane de lemn Cabane de lemn
Produse Danea Forest Grup
Cabane de lemn    Doriti o cabana de lemn, unde sa va puteti petrece sarbatorile si vacantele cu familia? Danea Forest Grup va poate ajuta…