Tehno Food Com Serv Srl

Str. Verzisori, Nr. 45, Sector 4

Cutit pentru dezosat coaste Dick

127 RON
Cutit Dick special pentru dezosat coaste. Este utilizat pentru scoaterea coastelor din bucatile de piept, atat la porc cat si la vita. Lama de taiere se poate schimba dupa deteriorare, utilizandu-se in continuare acelasi maner. Latimea lamei de taiere poate fi de 14 - 16 - 18 - 20 sau 22 cm, in functie de marimea animalului procesat. Lamele de schimb se livreaza la pachet de 5 bucati, pe marimile indicate anterior. Acest model de cutit usureaza munca macelarilor in carmangerii, macelarii si sectii de transare a carnii, scoaterea oaselor facandu-se usor si rapid dintr-o singura miscare.
Lasa un comentariu
Alte produse
Briceag pentru testari si degustari produse din carne Briceag pentru testari si degustari produse din carne
Cutite Profesionale Dick
O frumusete de briceag marca Dick, cu lama de 11 cm si maner din plastic sidefat. Pe langa lama ascutita are in dotare si furculita. Poate fi folosit…
Briceag cu lama pliabila Dick Briceag cu lama pliabila Dick
Cutite Profesionale Dick
Printre cutitele profesionale comercializate va propunem si o varianta de briceag de buzunar marca Dick. Mic, elegant, cu o lama foarte ascutita, maner…
Cutit pentru ales carne Dick Expert Grip 2125/21 Cutit pentru ales carne Dick Expert Grip 2125/21
Cutite Profesionale Dick
Cutitul Dick 2125 cu lama curbata spre varf face parte din colectia Dick Expert Grip. Are manerul din plastic cauciucat care are o aderenta deosebita…
Cutit Dick Ergo Grip 2007/18 Cutit Dick Ergo Grip 2007/18
Cutite Profesionale Dick
Cutit Dick Ergo Grip 2007 cu lama de 18 cm pentru spintecat, injunghiat si dezosat. Are varful ascutit ceea ce-i permite o penetrare usoara. Se utilizeaza…