Aldo Events

Str. Sibiel, nr. 13

Consiliere matrimoniala

Consiliere matrimoniala

 

Aldo Events va ofera servicii specializate de consiliere matrimoniala prin intermediul psihologului Bratu Corneliu Adrian. Psihologia este dedicata studiului influentelor pe care oamenii le au asupra altor oameni. Este dovedit faptul ca unii oameni pot influenta starea altora doar prin simpla prezenta.

Prezenta unui psiholog in viata de cuplu va poate ajuta sa depasiti dificultatile din relatie. Un psiholog va poate ajuta sa va imbunatatiti modul de comunicare si sa va consolidati relatia. Rolul major al consilierului este acela de a dea facilita dezvoltarea relatiilor de comunicare.

Consilierea reprezinta ghidarea individului prin implementarea de strategii. Scopul acestei consilieri este acela de a invata cuplul arta comunicarii pentru ca acesta sa-si poata cladi relatia pe respect si egalitate.

Desi in cultura occidentala consultatrea unui psiholog este ceva firesc, in Romania psihologia inca este asociata cu nebunia.

Organizare unei nunti isi poate pune amprenta asupra partenerilor datorita tensiunilor existente. De aceea apelarea la consiliere matrimoniala este un pas ce trebuie facut. Impreuna cu psihoterapeutul noastru veti putea gasi solutii pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Sonorizari evenimente Sibiu Sonorizari evenimente Sibiu
Sonorizari evenimente Sibiu   Aldo Event va ofera servicii specializate de sonorizari evenimete in Sibiu. Pentru o petrecere reusita, muzica este…
Decoratiuni sali nunta Decoratiuni sali nunta
Decoratiuni sali nunta   Pentru a crea o atmosfera de exceptie, Aldo Events va pune la dispozitie decoratiuni sali nunta. Elementele decorative joaca…
Consiliere matrimoniala Consiliere matrimoniala
Consiliere matrimoniala   Aldo Events va ofera servicii specializate de consiliere matrimoniala prin intermediul psihologului Bratu Corneliu Adrian.…