Aldo Events

Str. Sibiel, nr. 13
Despre companie

Aldo Events

 

Societatea Aldo Events din Sibiu, va ofera servicii de organizare evenimente. Fie ca este vorba despre o petrecere intima sau o receptie spectaculoasa, echipa noastra va sta la dispozitie pentu a va ajuta in aceste imprejurari. Orice mireasa isi doreste sa-si aminteasca ziua casatoriei ca fiind cea mai frumoasa zi.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii specializate de sonorizari, fotografii, filmari, decoratiuni si consiliere premaritala si matrimoniala.

Organizarea unei nunti poate fi uneori coplesitoare. Lasati toate aceste griji in seama profesionistilor nostri si bucurati-va de aceasta zi minunata alaturi de invitatii dumneavoastra. Transformati-va nunta intr-un moment unic si plin de farmec de care sa va amintiti cu placere.

Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie perfecta trebuie sa aveti in vedere o serie de aspecte: locatia, invitatiile, accesorile pentru nunta, decoratiunile pentru nunta, muzica, fotografii, cameramanii, etc. Pentru toate acestea exista profesionistii Aldo Events. 

Datorita experientei noastre in organizarea de evenimente va putem oferi o petrecere memorabila. Aldo Events - firma dumneavoastra de incredere pentru organizare de evenimente.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Sonorizari evenimente Sibiu Sonorizari evenimente Sibiu
Sonorizari evenimente Sibiu   Aldo Event va ofera servicii specializate de sonorizari evenimete in Sibiu. Pentru o petrecere reusita, muzica este…
Decoratiuni sali nunta Decoratiuni sali nunta
Decoratiuni sali nunta   Pentru a crea o atmosfera de exceptie, Aldo Events va pune la dispozitie decoratiuni sali nunta. Elementele decorative joaca…
Consiliere matrimoniala Consiliere matrimoniala
Consiliere matrimoniala   Aldo Events va ofera servicii specializate de consiliere matrimoniala prin intermediul psihologului Bratu Corneliu Adrian.…
Date de contact
Str. Sibiel, nr. 13, Sibiu, Judetul Sibiu (vezi harta)
0722 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4506 vizualizari
0.00 / 0