Ciclamen

Str. Libertatii, nr. 34, Targu Mures
Despre companie

Firma Ciclamen a luat nastere in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate distributia, montarea si comercializarea de echipamente dedicate automatizarii usilor: de garaj, industriale, a portilor si a barierelor.

Astfel, daca sunteti in cautarea unor solutii optime si personalizate in domeniu, va recomandam sa intrati in legatura cu reprezentantii nostri amabili si competenti, pentru solicitarea unei oferte si implicit pentru alegerea noastra ca si parteneri si va veti convinge de profesionalismul nostru si de calitatea produselor si serviciilor furnizate. In cazul in care va veti decide sa dezvoltati o colaborare alaturi de echipa noastra de specialisti experimentati si competenti, satisfactia voastra va fi maxima din toate punctele de vedere pentru ca va veti bucura de solutii de exceptie, care sa se preteze celor mai exigente asteptari.

Pentru detalii suplimentare si comenzi, nu ezitati sa ne contactati. Va stam cu placere la dispozitie in orice moment si va promitem ca asteptarile cele mai exigente va vor fi indeplinite in cel mai scurt timp.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Automatizari porti batante Automatizari porti batante
Automatizari porti
Sistemele de automatizari porti batante oferite de compania Ciclamen sunt disponibile sub forma de kit-uri ce au in componenta toate elementele necesare…
Automatizari porti culisante Automatizari porti culisante
Automatizari porti
Esti in cautarea unui kit complet pentru automatizari porti culisante? Societatea Ciclamen iti propune setul Nice Robo 500 destinat atat…
Date de contact
Str. Libertatii, nr. 34, Targu Mures, TArgu Mures, Judetul Mures (vezi harta)
0722 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3452 vizualizari
0.00 / 0