Ciclamen

Str. Libertatii, nr. 34, Targu Mures

Automatizari porti culisante

Esti in cautarea unui kit complet pentru automatizari porti culisante? Societatea Ciclamen iti propune setul Nice Robo 500 destinat atat spatiilor rezidentiale cat si celor care au alta destinatie, cu conditia ca portile in cauza sa nu cantareasca mai mult de 500 kg. Dintre componentele acestui set amintim motoreductorul electromecanic ireversibil, unitatea de comanda si receptorul, ambele incorporate. De asemenea, kit-ul cuprinde si 4 ml de cremaliera pentru cuplare, toate elementele fiind de calitate inalta. 

Pe langa avantajele pe care orice sistem de automatizari porti culisante le asigura, optand pentru setul Nice Robo 500 de la Ciclamen te bucuri si de beneficiile implementarii unei solutii de durata, respectiv un sistem perfect functional care exploatat intr-un mod corespunzator, nu necesita interventii de service. 

Cu Ciclamen ai parte nu doar de automatizari porti culisante si batante de ultima generatie, ci si de montaj ca la carte prin intermediul unei echipe de profesionisti! 

Lasa un comentariu
Alte produse
Automatizari porti batante Automatizari porti batante
Automatizari porti
Sistemele de automatizari porti batante oferite de compania Ciclamen sunt disponibile sub forma de kit-uri ce au in componenta toate elementele necesare…
Automatizari porti culisante Automatizari porti culisante
Automatizari porti
Esti in cautarea unui kit complet pentru automatizari porti culisante? Societatea Ciclamen iti propune setul Nice Robo 500 destinat atat…