ALTEO GAS GPL EQUIPMENTS SRL

Butelie GPL/Propan 60 L-garantie 10 ani

Cod produs: GPL-60L-BT-Alteo
800 RON
Termen de livrare
24 - 48 h

Butelia de GPL cu o capacitate de 60 litri (25 Kg) este concepută pentru a fi utilizată în instalațiile de încălzire cu GPL și oferă o alimentare convenabilă cu gaz consumatorilor care operează cu gaz sub presiune, inclusiv GPL, butan, propan și amestecuri. Acești cilindri vin cu o garanție de 10 ani, precum și o declarație de conformitate și instrucțiuni detaliate de utilizare.

Dimensiuni:

Înălțimea  este de 80,8 cm.

Diametrul este  de 35 cm.

Greutatea unei butelii goale este de 19,7 Kg.

Utilizare:

Pentru a determina dacă există eventuale scurgeri de gaz, se recomandă să folosiți spumă mai degrabă decât o flacără. Pentru a asigura instalarea corectă a acestui sistem, este esențial să utilizați conexiuni care sunt adaptabile si omologate . Cu toate acestea, este imperativ ca aceste conexiuni să includă garnituri la ambele capete pentru a asigura funcționarea optimă. Pentru a asigura o protecție maximă împotriva intemperiilor, se recomandă ca butelia să fie instalat atât în ​​interior, cât și în exterior, ferita de umiditate, zăpadă și nisip. Experții recomandă ca butelia  să fieverificata înainte de a ajunge la 10 ani de utilizare. Aceste informații specifice ar trebui să fie considerate informative și nu trebuie interpretate ca o garanție sau garanție.

 

 

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Butelie GPL/Propan 60 L-garantie 10 ani Butelie GPL/Propan 60 L-garantie 10 ani
Butelii GPL/Propan
Butelia de GPL cu o capacitate de 60 litri (25 Kg) este concepută pentru a fi utilizată în instalațiile de încălzire cu GPL și oferă o alimentare…