ALTEO GAS GPL EQUIPMENTS SRL

Despre companie

Suntem o companie specializată în furnizarea de servicii complete de vânzare, proiectare, instalare și alimentare cu GPL pentru o gamă largă de clienți, de la proprietari de case și proprietari de afaceri până la organizații comerciale și industriale.

Oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client, de la proiectarea și planificarea inițială până la instalarea și alimentarea cu GPL a echipamentelor și sistemelor.

Echipa noastră de experți are o vastă experiență în proiectarea și instalarea de sisteme GPL eficiente și fiabile, care vor ajuta clienții să economisească bani și să protejeze mediul înconjurător.

Oferim, de asemenea, un serviciu de întreținere și reparații pentru a ne asigura că sistemul GPL al clienților noștri rămâne într-o stare optimă de funcționare și pentru a minimiza timpul de nefuncționare.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciile noastre de vânzare, proiectare, instalare și alimentare cu GPL, vă rugăm să ne contactați astăzi pentru a discuta nevoile dumneavoastră specifice și pentru a primi o ofertă personalizată.

 

 

Foto & Video
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Butelie GPL/Propan 60 L-garantie 10 ani Butelie GPL/Propan 60 L-garantie 10 ani
Butelii GPL/Propan
Butelia de GPL cu o capacitate de 60 litri (25 Kg) este concepută pentru a fi utilizată în instalațiile de încălzire cu GPL și oferă o alimentare…
Date de contact
, Ploiesti, Judetul Prahova
Nu este setat
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 08:00 - 18:00
Statistica
0 aprecieri
1305 vizualizari
0.00 / 0