Hyperion Trade

nr. 227

Broderie

As in materie de personalizare prin broderie, compania Hyperion Trade isi intampina clientii cu o gama variata de produse si servicii in domeniu, oferind solutii personalizate in functie de cerintele si nevoile existente. 

De la obiecte inscriptionate prin broderie in scopul obtinerii unor materiale promotionale personalizate, pana la broderie sub forma de embleme, logo-uri, patch-uri sau ecusoane care dovedesc apartenenta la un anumit grup, companie, institutie etc, solutiile oferite de Hyperion Trade intalnesc orice solicitare din domeniu, indeplinind chiar si cele mai exigente cerinte. De asemenea, echipa companiei realizeaza si broderie cu scop de estetizare si infrumusetare a unor articole textile generale, precum: diverse piese vestimentare, lenjerii de pat, fete de masa, naproane, prosoape etc. 

Aplicarea broderiilor se realizeaza prin mai multe metode, in functie de preferintele clientilor sau natura broderiei in sine (prin coasere, cu ajutorul scaiului sau metoda termica). Pentru detalii suplimentare, luati legatura cu reprezentantii Hyperion Trade. 

Lasa un comentariu
Alte produse
Broderie Broderie
Broderie Hyperion Trade
As in materie de personalizare prin broderie, compania Hyperion Trade isi intampina clientii cu o gama variata de produse si servicii in domeniu, oferind…