Hyperion Trade

nr. 227
Articole
Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!
Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!
Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de activitate, este necesar sa aiba o tinuta care sa-i diferentieze de restul. Si ce modalitate mai buna ai fi decat imprimarea pe uniformele lor a unor embleme firma? Profita de oferta Hyperion Trade si personalizeaza vestimentatia angajatilor tai!
 • Silvana Vorovenci
 • 05.06.2015
Ecusoane nominale de la Hyperion Trade!
Ecusoane nominale de la Hyperion Trade!
Ecusoane nominale pentru variate utilizari iti sunt oferite la preturi avantajoase de catre Hyperion Trade. Ecusoanele comercializate schimba radical infatisarea echipamentului de lucru sau al uniformei, oferindu-le un plus de eleganta si o identitate aparte.
 • Lavinia Bilba
 • 20.06.2014
Camasi brodate - o noua modalitate de promovare a afacerii
Camasi brodate - o noua modalitate de promovare a afacerii
Chiar daca tendintele in materie de vestimentatie sunt in continua schimbare, unii dintre noi inca mai poarta camasi brodate, iar farmecul acestora rezista trecerii timpului.
 • Zoom Biz
 • 28.05.2014
Promoveaza-te cu Hyperion Trade!
Promoveaza-te cu Hyperion Trade!
Esti in cautarea unei metode eficiente si, totodata, inedite de promovare a afacerii tale? Ai nevoie de o firma care sa-ti puna la dispozitie o gama diversificata de produse promotionale, printre care si sepci brodate, confectionate cu mare grija, prin intermediul echipamentelor de ultima generatie? Solutia vine de la Hyperion Trade, societate specializata in broderie, ce activeaza pe plan national. Mai mult decat atat, Hyperion Trade iti ofera accesul si la tarife excelente, un motiv in plus sa alegi produsele si serviciile noastre. Convinge-te! - See more at: http://www.biz-smart.ro/promoveaza-te-cu-hyperion-trade/#sthash.K8x4t3hX.dpuf
 • Silvana Vorovenci
 • 31.03.2014
Hyperion Trade va realizeaza orice emblema sportiva de care aveti nevoie!
Hyperion Trade va realizeaza orice emblema sportiva de care aveti nevoie!
Broderia este o arta prin care se decoreaza sau se personalizeaza o mare varietate de articole de imbracaminte si alte obiecte textile cu diverse intrebuintari. Daca in trecut broderia era folosita pentru infrumusetarea intr-un mod unic si original a diverselor obiecte vestimentare si a celor decorative, de la lenjerii pentru pat pana la mileuri, broderia a devenit in prezent una dintre cele mai indragite activitati ale artizanilor. La origini, broderia este o arta in adevaratul sens al cuvantului, o arta care presupune decorarea manuala a materialelor textile pentru a le infrumuseta.
 • 07.03.2014
Hyperion Trade: Moduri noi prin care iti poti promova afacerea
Hyperion Trade: Moduri noi prin care iti poti promova afacerea
Daca esti in cautarea unor noi solutii de marketing care sa iti asigure succesul in afaceri, atunci trebuie sa citesti informatiile din acest articol. Dupa cum bine stim de cele mai multe ori pliantele publicitare reprezinta metoda cea mai ieftina si rapida prin care se poate promova un produs sau o imagine. Dar, daca doriti sa va surpindeti cu adevarat angajatii si clientii poteti opta pentru o solutie mult mai interesanta si anume ecusoanele si emblemele brodate.
 • Andrei
 • 06.02.2014
Ecusoane nominale brodate, realizate de Hyperion Trade
Ecusoane nominale brodate, realizate de Hyperion Trade
Daca doriti sa personalizati tinuta angajatiilor dumneavoastra atunci o buna solutie ar fi realizarea unor ecusone nominale brodate. Acestea reprezinta poate cel mai usor mod prin care se poate atesta apartenenta unui individ in cadrul unei grupari sau companii; spre deosebire de ecusoanele clasice din plastic, ecusoanele brodate sunt mai elegante, mai eficiente, nu se pot deteliora sau pierde si putem spune ca fac parte din uniforma companiei respective. Ecusoanele nominale brodate pot fi utilizate si in alte imprejurari, asadar, daca doriti achizitionarea unor asemena produse, nu ezitati si cititi randurile de mai jos.
 • Andrei
 • 20.02.2014
Embleme brodate la cel mai bun raport calitate/pret garantate de Hyperion Trade
Embleme brodate la cel mai bun raport calitate/pret garantate de Hyperion Trade
Realizarea unor uniforme pentru angajatii dumneavoastra sau pentru grupul din care componenta faceti parte trebuie sa contina elemente definitorii care sa identifice usor aparteneta la grupul respectiv. Asadar, in realizarea uniformelor sau articolelor de imbracaminte specificate trebuie sa luati in considerare implementarea unor solutii de personalizare. Acestea pot fi aplicate in diverse moduri in functie de viziunea fiecaruia si desigur in functie de bugetul aflat la dispozitie in acest sens. Dar daca banii sunt limitati si doriti totusi obtinerea unui efect garantat, va recomandam serviciile companiei Hyperion Trade, servicii despre care o sa discutam in cele ce urmeaza.
 • Andrei
 • 29.01.2014