Web Steel

Str. Cherba nr 53
Articole
Web Steel – Dispozitive de ridicare din cablu pentru diverse activitati
Web Steel – Dispozitive de ridicare din cablu pentru diverse activitati
Indiferent de natura activitatilor industriale pe care le desfasurati, fie ca vorbim de domeniul constructiilor, transporturilor sau diferite alte activitati, adeseori aveti nevoie de echipamente moderne de ridicat care sa va satisfaca toate cerintele. Din gama acestor echipamente, cele mai utilizate sunt cablurile de tractiune. O companie din Romania, Web Steel din Urlati (Judetul Prahova) distribuie astfel de echipamente in conformitate cu standardele nationale si internationale. Echipamentele furnizate de firma prahoveana sunt de inalta calitate, conforme normelor si cerintelor europene in vigoare si sunt certificate CE.
 • Adrian
 • 27.11.2013
Web Steel, rezistenta si durabilitate in tractiune !
Web Steel, rezistenta si durabilitate in tractiune !
Cablurile de tractiune aflate in oferta companiei prahovene sunt folosite cu precadere in domeniul constructiilor, ele fiind preferate si de specialistii pentru funiculare, remorcare, ancorare, instalatii de ridicat, paratrasnete sau catarge.
 • Mirela Sturzoiu
 • 20.05.2013
Web Steel: cabluri de tractiune foarte bune!
Web Steel: cabluri de tractiune foarte bune!
De asemenea, nu trebuie sa facem compromisuri cand vine vorba de achizitionarea utilajelor si echipamentelor necesare unei bune desfasurari a activitatii. Folosirea instrumentelor necorespunzatoare sau de calitate inferioare, ar putea duce la accidente la locul de munca. Nimeni nu isi doreste acest lucru, iar pentru a putea evita potentiale pagube, cel mai indicat este sa ne asiguram ca lucram intotdeauna cu utilaje de cea mai buna calitate.
 • Ana
 • 20.06.2013
Cu Web Steel ridici orice in deplina siguranta!
Cu Web Steel ridici orice in deplina siguranta!
Iti desfasori activitatea in domeniul constructiilor si ai nevoie in permanenta de cabluri de tractiune de cea mai buna calitate? Firma unde lucrezi are de terminat o lucrare la care se foloseste foarte multa tabla, insa clestii de ridicare a acesteia, astfel incat munca voastra a muncitorilor sa fie usurata, nu i-ati gasit nici unde? Ti-e frica sa nu faci vreodata pana si tocmai de aceea ai mereu in portbagaj un cablu care te va ajuta sa-ti tractezi masina? De chingile de ridicare fabricate din poliester ai auzit?
 • seby
 • 04.08.2013
Web Steel – lideri in domeniul tehnicii ridicarii
Web Steel – lideri in domeniul tehnicii ridicarii
Cautati o firmpalan-manual-cu-lant-si-levier-hsh-0.75a-a specializata in confectionarea si comercializarea cablurilor de tractiune, a mecanismelor de ridicat, a palanelor manuale si a chingilor de ridicare din poliester si nu stiti la cine sa apelati? Aveti nevoie pe santierul de constructii de astfel de sisteme de ridicare sau cabluri de tractiune? Cautati o colaborare bazata pe incredere, respect si seriozitate? Am o veste excelenta pentru dumneavoastra: solutia ideala va este oferita de specialistii firmei Web Steel. Dumnealor detin toate resursele necesare pentru a furniza firmelor de constructii produse si sisteme destinate ridicarii, tractarii sau sistemelor hidraulice.
 • Dan Constantin
 • 26.08.2013
Web Steel: Cabluri de tractiune
Web Steel: Cabluri de tractiune
Domeniul industrial este unul complex ce implica diverse activitati sau procese de prelucrare.
 • Andrei
 • 27.09.2013
Web Steel – si tractiunile capata alta rezistenta !
Web Steel – si tractiunile capata alta rezistenta !
Web Steel comercializaeaza si produce cabluri de tractiune, sufe, dispozitive de ridicare, chingi, palane manuale, echipamente hidraulice clesti pentru tabla.
 • Mirela Sturzoiu
 • 12.02.2013