Automond

Str. Ogorului, nr. 47

Vopsitorie auto Oradea

Vopsitorie auto Oradea

 

Daca esti in cautarea unui atelier de vopsitorie auto in Oradea, Automond este solutia ideala pentru tine. Venim in sprijinul tau cu servicii de calitate.

Societatea noastra dispune de personal cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. Utilizam vopsele de calitate superioara si tehnologii ce indeplinesc cele mai exigente cerinte. Procesul de vopsire este efectuat in camere speciale pentru a asigura rezultate performante. Acesta este realizat in conformitate cu normele europene aflate in vigoare in ceea ce priveste emisia de toxicitate si protectia mediului.

Daca vrei sa ii oferi o noua infatisare automobilului tau poti apela cu incredere la serviciile Automond. Precizia cu care se realizeaza vopsirea este una foarte mare datorita tehnologiei moderne de care dispunem.

Calitatile ce ne caracterizeaza sunt seriozitate si promtitudine. Suntem flexibili si incercam sa ne adaptam cerintelor fiecarui client.

Nu mai sta pe ganduri. Vino la Automond si ofera-i masinii tale un "look" nou.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Vopsitorie auto Oradea Vopsitorie auto Oradea
Vopsitorie auto Oradea   Daca esti in cautarea unui atelier de vopsitorie auto in Oradea, Automond este solutia ideala pentru tine. Venim in sprijinul…
Tinichigerie auto Oradea Tinichigerie auto Oradea
Tinichigerie auto Oradea   Ai nevoie de servicii de tinichigerie auto? Vino la Automond Oradea. O echipa de profesionisti iti vor face masina sa…