S.C. Romtehnochim S.R.L.

Str. Steaua Sudului Nr. 22 - Jilava - Ilfov

Vopsea Lavabila Exterior CUARTZ EMEX QT

146 RON

     Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz Emex QT este un produs profesional de dispersie, diluabil cu apa, de calitate premium, pe baza de polimeri acrilici de mare performanta, extenderi, aditivi si adaos de cuartz micronizat, cu rolul de a conferi o duritate deosebita produsului.    

      Se fabrica in nuante de culori conform paletarului, dar se poate nuanta si prin adaugarea de paste de colorare, produse sau recomandate de Romtehnochim.

Caracteristici principale:


- Aderenta mare la suporturi minerale;
- Pelicula dura datorata adaosului de cuart;
- Rezistenta superioara la uzura;
- Rezistenta ridicata la umiditate;
- Putere mare de acoperire;
- Rezistenta la medii alcaline;
- Rezistenta la UV;
- Rezistenta la lovituri si intemperii;
- Nu se exfoliaza, nu se creteaza si previne aparitia florescententei.

Domenii de Utilizare:

 

     Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz Emex QT  este un produs de noua generatie, cu caracteristici de mare performanta, cu structura microporoasa si aspect mat, ce asigura realizarea unei pelicule de duritate superioara, datorita continutului mare de faina de cuartz cu granulatie fina, de max. 40 microni, folosit in special pentru finisarea suprafetelor exterioare.
     Este destinat cu precadere pentru folosirea la protejarea si finisarea constructiilor expuse in conditii atmosferice severe, asigurand o buna protectie impotriva umezelii a diverselor tipuri de constructii noi sau renovate. Are de asemeni capacitatea de a masca diverse imperfectiuni ale suportului.
     Se foloseste ca strat final in vederea protejarii si zugravirii decorative urmatoarelor tipuri de suprafete situate la exterior: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Este recomandata asperizarea si tratarea cu Sanitizant Forte  Emex , pentru eliminarea si totodata prevenirea aparitiei ciupercilor, fungilor sau altor forme de contaminare microbiana, inaintea oricarei alte operatiuni.
     Suporturile in curs de finisare, vor fi in corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea Vopselei Lavabile de Exterior cu Adaos de Cuartz  Emex QT , se vor amorsa cu Amorsa de Perete  Emex  sau, preferabil, cu Amorsa Antimucegai  Emex , atat suprafetele noi cat si reparatiile.

 

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/lavabila-cuartz-fatade

Lasa un comentariu
Alte produse
Vopsea Lavabila Exterior CUARTZ EMEX QT Vopsea Lavabila Exterior CUARTZ EMEX QT
Vopsele Lavabile
     Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz Emex QT este un produs profesional de dispersie, diluabil cu apa, de calitate…
Vopsea Lavabila Premium  EMEX GOLD Vopsea Lavabila Premium EMEX GOLD
Vopsele Lavabile
     Vopseaua Lavabila Premium EMEX GOLD este un produs hidrosolubil profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru…