VLAICU RETAIL COMPANY SRL

Despre companie

VRC-Shop.ro este magazinul online detinut si administrat de catre VLAICU RETAIL COMPANY , companie cu sediul in Rascaeti-Dambovita, specializata in comertul cu piese de schimb si accesorii pentru utilaje agricole variate (tractoare U650 si U445, John deeere, Belarus, Same, New Holland, Masey Ferguson, Deutz Fahar, pluguri, cositoare, combine, semanatori etc). 

Gama pieselor de schimb si a accesoriilor disponibile este una impresionanta, VRC-SHOP.ro comercializand produse auto atat pentru sistemele de transmisie, directie, suspensie si franare, cat si pentru motor, caroserie si multe altele (aculumatori, uleiuri, filtre, jante si anvelope etc). Oferta magazinului online acopera cu succes toate cerintele venite din partea clientilor, acestia din urma beneficiind de piese, componente si accesorii superioare din punct de vedere calitativ, diversitate, preturi avantajoase de achizitie si livrare rapida in toata tara, prin retelele de curierat. 

Toate produsele achizitionate de pe almanauto.ro sunt livrate in ambalajul original, fiind insotite de factura fiscala. Mai mult, comenzile mai mari de 1000 lei au asigurat un discount de 5%! 

Lasa un comentariu
Date de contact
, Gaesti, Judetul Dambovita
Nu este setat
Statistica
0 aprecieri
2162 vizualizari
0.00 / 0