Vilcel Com S.r.l

Str Panduri, Nr. 13, Cod 105500
Despre companie
Infiintata in anul 2002, Vilcel Com S.R.L este situata in Busteni, judetul Prahova. Compania Vilcel Com S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca bauturi, carne, conserve, mezeluri, dulciuri, detergenti, cosmetice. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Vilcel Com S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare clientÿÿsa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produseÿÿsi disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Produse si servicii: bauturi, carne, conserve, mezeluri, dulciuri, detergenti, cosmetice Tipul companiei: Distribuitor Piata de desfacere: Romania Nr angajati: mai putin de 5 Certificate: - Anul infiintarii: 2002
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Imprimanta cod de bare Imprimanta cod de bare
Produse
Imprimanta cod de bare model Intermec model PF8d.
Spatiu industrial Cartier Zamora, Busteni Spatiu industrial Cartier Zamora, Busteni
Produse
Hala + birouri toate facilitatile - apa, canal, 380v, tel.cablu, 70 m din DN1, pozitie F. buna - Cartier Zamora, Busteni.
Utilaje de uscat si brichetat rumegus Utilaje de uscat si brichetat rumegus
Produse
Linie de uscat si brichetat rumegus in functiune, capacitate de productie 180-250 kg/ora, poate fi pusa in functiune in 48 ore de la instalare.
Statuete din fildes si bronz Arta Africana Statuete din fildes si bronz Arta Africana
Produse
Arta Africana sclupturi in fildes si statueta din bronz, tarade origine Nigeria. Pretul afisat este pentru 1 buc(usor negociabil).
Date de contact
Str Panduri, Nr. 13, Cod 105500, Busteni, Judetul Prahova
0244/*****
Statistica
0 aprecieri
3602 vizualizari
0.00 / 0