Victoria 94 Construct

Str. Doamna Stanca, Nr. 4
Articole
Decoreaza-ti casa exact asa cum iti doresti – Victoria 94 Construct
Decoreaza-ti casa exact asa cum iti doresti – Victoria 94 Construct
Daca vrei sa renunti la covoarele care aduna praful, scamele sau alte asemenea si vrei sa montezi in locul lor parchet, care este mult mai practic si mai usor de intretinut, daca vrei sa faci anumite schimbari in ceea ce priveste compartimentarea spatiului, daca vrei sa schimbi culoarea peretilor apartamentului tau sau daca vrei sa intreprinzi orice alte operatiuni ce vizeaza amenajarile interioare in Ploiesti, specialistii companiei Victoria 94 Construct vin in sprijinul tau si te ajuta la indeplinirea dorintelor.
 • Anca Ionesei
 • 15.01.2014
Victoria 94 Construct-Expertul amenajarilor interioare moderne
Victoria 94 Construct-Expertul amenajarilor interioare moderne
Din nevoia de frumos, tot mai multi sunt cei aflati in cautarea unor solutii menite sa puncteze la captiolul confort si stil in ceea ce priveste propriul camin. Asadar, amenajarile interioare sunt o prioritate pentru cei care inteleg cu adevarat nevoia unei locuinte de 5 stele. In fond o ¨casa¨ vorbeste despre tine, motiv pentru care este important sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte. Incepand cu mobilierul si terminand cu obiectele decorative, totul trebuie sa fie in perfecta armonie si sa transmita, in acelasi timp, eleganta, rafinament si bun gust. Pentru ca efectul sa fie unul cu adevarat spectaculos ai nevoie de sprijinul unor specialisti in domeniu, gata sa-ti puna la dispozitie cele mai bune solutii de amenajari interioare. Victoria 94 Construct, una dintre cele mai longevive si importante firme de pe piata constructiilor din Romania, iti sta la dispozitie pentru servicii de amenajari interioare moderne, la preturi excelente.
 • Silvana Vorovenci
 • 19.02.2014
Victoria 94 Construct. Tie ce stil ti se potriveste?
Victoria 94 Construct. Tie ce stil ti se potriveste?
Te-ai hotarat, pentru 2014 ti-ai propus sa-ti reamenajezi locuinta, insa nu stii inca ce stil sa abordezi, ce fel de culoare sa folosesti pentru pereti sau ce fel de mobila sa-ti cumperi? Cand vine vorba despre amenajarile interioare, trebuie sa stii ca lumea modei si-a lasat influenta si in acest domeniu. Poate ca acum multi ani cele doi lumi nu se intrepatrundeau mai deloc, insa in 2014 tendintele fashion ale anului se sincronizeaza perfect cu moda in materie de amenajari interioare sau, mai bine zis, aceasta din urma imprumuta elemente de pe pasarele pentru a da un look aparte fiecarei locuinte.
 • Oana Birgaoanu
 • 31.01.2014
Amenajari interioare in stil modern? – Victoria 94 Construct
Amenajari interioare in stil modern? – Victoria 94 Construct
„Nicaieri nu-i mai bine ca acasa” spune o maxima binecunoscuta din batrani, care este si foarte adevarata. Acele persoane care vor sa o contrazica si sa spuna ca este mai bine in excursii sau atunci cand esti musafir, ar fi bine sa reflecteze la cat de mult timp ar rezista in acele posturi: de calator, respectiv de oaspete. Intimitatea si confortul de care avem parte in propriul camin sunt incomensurabile, de aceea majoritatea dintre noi acordam o atentie deosebita modului de amenajare al acestuia.
 • Anca Ionesei
 • 05.02.2014
Doteaza-ti locuinta cu piscina! As Piscine Timisoara!
Doteaza-ti locuinta cu piscina! As Piscine Timisoara!
Majoritatea persoanelor aleg sa scape de vremea torida din fiecare vara relaxandu-se in mod regulat pe marginea unei piscine, aflata la cel mai apropiat strand sau parc de distractii acvatic din apropiere. Din nefericire, strandurile si parcurile acvatice au dezavantajee lor : preturi mari, aglomeratie, plus drumul parcurs de acasa pana acolo. Cum poti sa scapi de aceste inconveniente, dar sa ai totusi un loc in care sa te relaxezi cand e cald afara? Construieste-ti propria piscina!
 • Zorina Constantinescu
 • 15.01.2014
Doteaza-ti cladirea cu fatade ventilate – Victoria 94 Construct
Doteaza-ti cladirea cu fatade ventilate – Victoria 94 Construct
Cu totii stim ca orice client va fi atras de un design deosebit al cladirii in care se afla biroul tau – si nu numai. Din aceasta cauza, din ce in ce mai multe companii aleg sa ofere cladirilor in care isi au sediul un look modern, atragator si profesionist. Ce ar fi daca, pe langa designul deosebit, ai avea parte si de alte avantaje in privinta structurii? Acest lucru este posibil cu fatadele ventilate puse la dispozitie de catre compania Victoria 94 Construct.
 • Zorina Constantinescu
 • 27.11.2013
Victoria 94 Construct: Placari fatade termoizolante
Victoria 94 Construct: Placari fatade termoizolante
Vara inca nu s-a sfarsit ceea ce inseamna ca inca puteti efectua lucrari de modernizare asupra imobilului dumneavoastra. Si cum iarna se apropie rapid, in primul rand trebuie luat in calcul aspectul consumului de gaze, sau optimizarea consumului pentru economisirea energiei consumate. In acelasi timp, in urma optimizarii specificate trebuie urmarita si incalzirea eficienta si de durata a apartamentului, casei sau imobilului detinut. Pentru a realiza aceste lucruri se pot lua in calcul mai multe posibilitati: izolatii exterioare, izolatii interioare, achizitionarea de centrale termice si de repartitoare de caldura.
 • Andrei
 • 01.08.2013
Victoria 94 Construct, artizanul fatadelor ventilate
Victoria 94 Construct, artizanul fatadelor ventilate
Esti un om de afaceri prosper si intentionezi sa iti ridici un imobil ce poate avea o multitudine de utilizari? Vrei sa implementezi sistemul modern de ventilare a fatadei? Daca da, firma Victoria 94 Construct din Ploiesti iti sta la dispozitie cu solutiile tehnice pentru realizarea sistemului dorit, la cele mai ridicate standarde de calitate si cele mai avantajoase preturi.
 • Oana Birgaoanu
 • 22.08.2013