Voluptas

Strada alexandru Cel bun nr.9

Vibrator limba Pretty Love Smart Tongue

Cod produs: 6959532317404
130 RON
Termen de livrare
Livrare Discreta in 2 zile

Vibrator limba Pretty Love

Un produs original, acest vibrator limba merita incercat. Sex shop Voluptas.ro va prezinta un produs realizat la standardul de calitatate specific Pretty Love.
Sexul oral este sursa unor orgasme de o intensitate speciala.Ce poate fi mai intens decat sexul oral pe care ti-l ofera partenerul tau? Un astfel de moment in care tu controlezi totul. Cu acest vibrator limba, tu decizi ritmul, apasare si adaugi suplimentar vibratiile care iti vor inunda corpul. Daca vrei sa ai parte de placeri necunoscute inca, alege acest masajor cu forma de limba.

Materialul din care e realizata partea mobila, TPR, este moale, fin, foarte placut la atingere. Vibratorul limba de la Pretty Love impleteste designul cu performanta. Forma si culoarea incearca sa sugere o limba cat mai reala. In schimb, suprafata este texturata, are mici cili pe intreg corpul. Acestia amplifica intensitatea trairilor, contactul lor cu zoneletale erogene va genera valuri peste valuri de placere.

Vibratorul functioneaza cu acumulator, (cablu de incarcare USB inclus). De mare putere, motorul vibrator permite o plaja mare de reglaje, atat pentru vibratii cat si pentru amploarea miscarii. Controlul acestui vibrator limba este facil, prin intermediul butonului de pe baza. Fara comenzi complicate, ca tu sa poti sa te bucuri de toata forta acestui prieten special.

Un vibrator limba dedicat clitorisului tau, pe care sa-l plimbi peste zonele tale intime in ritmul pe care il preferi. Este ideal pentru atingeri blande, poate genera un masaj senzual, sau poate fi capabil de stimulare intensa.Folosestel unde si cum te impinge imaginatia si lasa-l sa te imbrace in placere

Caracteristici vibrator limba Pretty Love:

  • vibratii puternice.
  • stimulare intensa
  • functioneaza cu acumulator
  • cablu de incarcare USB
  • 3 functii de rotire
  • materiale: TPR si ABS
  • lungime – 19 cm
  • latime – 5 cm
Lasa un comentariu
Alte produse
Vibrator limba Pretty Love Smart Tongue Vibrator limba Pretty Love Smart Tongue
Vibrator limba Pretty Love Un produs original, acest vibrator limba merita incercat. Sex shop Voluptas.ro va prezinta un produs realizat la…