Uv Forest

Comuna Borod, nr. 391
Despre companie

Uv Forest 

 

Firma UV Forest a reusit sa se afirme pe piata interna prin productia de mobilier dedicat hotelurilor, restaurantelor, barurilor si tuturor activitatilor conexe in acest domeniu.

Mobilierul fabricat este dedicat si pentru export, calitatea si designul deosebit fiind proprietatile cele mai importante ale produselor comercializate.

Firma UV Forest a colaborat cu importanti parteneri si a amenajat locatii de prestigiu, pe care le-a inobilt prin eleganta, rafinament si bun gust. Si pentru ca motto-ul firmai este " Fapte, nu vorbe", mobilierul este creeat pentru a vorbi de la sine despre producator si despre viziunea sa asupra unui spatiu care sa ofere un confort sporit.

De-a lungul celor peste 25 de ani de experineta in domeniul fabricarii de mobila, firma UV Forest a dat dovada de flexibilitate si disponibilitate, transpuse prin originalitatea creatiilor si calitatea superioara la care aceste sunt fabricate.

Si avand in vedere calitatea produselor inainte de cantitate, firma ofera o garantie de pana la 4 ani la gama de produse pe care o furnizeaza, in functie de particularitatile comenzii.

Cu siguranta veti fi foarte multumiti de calitatea si frumusetea mobilierului pe care UV Forest vi-l pune la dispozitie!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Masa gheridon Masa gheridon
Produse Uv Forest
Masa gheridon    Pentru o servire ireprosabila aveti nevoie de o masa de tip gheridon, care este de neinlocuit in orice spatiu in care clientii…
Producator scaune office Producator scaune office
Produse Uv Forest
Producator scaune office    Un important producator de scaune office din Romania este Uv Forest, care va pune la dispozitie colectia Ambasador.…
Mese fast food Mese fast food
Produse Uv Forest
Mese fast food    Daca aveti nevoie de mese pentru fast food-ul pe care il administrati, mobilierul fabricat de Uv Forest este cea mai…
Date de contact
Comuna Borod, nr. 391, Borod, Judetul Bihor (vezi harta)
0259.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4430 vizualizari
0.00 / 0