Maschinenbau Timisoara

Str. Buziasului nr. 11, Platforma Industriala Electrotimis, Poarta 2
Articole
5 avantaje ale fierastraielor Meba – Maschinenbau!
5 avantaje ale fierastraielor Meba – Maschinenbau!
Prelucrarea metalelor este un procedeu ce iti poate da adevarate dureri de cap daca nu ai la indemana utilajele potrivite. Cand vine vorba de metale de mari dimensiuni, fierastraiele Meba comercializate de Maschinenbau Timisoara accepta orice provocare! Fierastraiele cu panza orizontala Meba combina tehnologia cu anii intregi de experienta ai firmei Maschinenbau, fiind solutia optima pentru debitarea metalelor mari ca dimensiune.
 • Zorina Constantinescu
 • 05.11.2013
Fierastraie Meba de la Machinenbau Timisoara
Fierastraie Meba de la Machinenbau Timisoara
Orice persoana care lucreaza intr-un atelier stie cat de importanta este o anumite unealta ; si anume, fierastraul. Fie ca vorbim despre un fierastrau manual sau despre unul automat, aceasta unealta nu trebuie sa lipseasca din atelierul nimanui. Fie ca ai nevoie de un fierastrau pentru a-l utiliza in propriul tau atelier sau lucrezi la un proiect de mari proportii ce presupune debitarea metalelor, iti recomandam fierastraiele Meba.
 • Zorina Constantinescu
 • 28.10.2013
Maschinenbau: Linie automata debitare-gaurire otel structural
Maschinenbau: Linie automata debitare-gaurire otel structural
Utilajele industriale reprezinta poate cea mai importanta parte din activitatea ce se petrece in cadrul unei companii de profil din Romania si nu numai. Fara aceste utilaje speciale anumite procese de prelucrare sau de productie nu se pot realiza, ceea ce inseamna ca succesul in industrie este direct influentat de calitatea aparaturii cu care se lucreaza. Desigur la succesul dorit participa si personalul angajat care trebuie sa fie experimentat dar si instruit pentru a putea folosii la capacitate maxima utilajele aflate in posesie. De aceea, daca va doriti cele mai bune produse industriale, alegeti serviciile Maschinenbau.
 • seby
 • 03.10.2013
Maschinenbau Timisoara – prelucrari metalice de top!
Maschinenbau Timisoara – prelucrari metalice de top!
Ai nevoie de utilaje speciale in domeniul productiei de ansamble metalice sudate, la preturi fara concurenta? Vrei linii automate de debitare -gaurire otel, masini de stantat hidraulice, fierastraie Meba, foarfeci combinate Peddinghaus? Iti doresti un colaborator care sa te poate ajuta ori de cate ori ai nevoie? Compania Maschinenbau din Timisoara poate fi in acest caz cea mai buna alegere!
 • Mirela Sturzoiu
 • 20.08.2013
Maschinenbau Timisoara – Tehnologie decisiva
Maschinenbau Timisoara – Tehnologie decisiva
Lucrati in industriutilaj gaurire cnc otela de prelucrare a metalelor? Aveti nevoie de utilaje cu comanda numerica CNC pentru diferite tipuri de activitati desfasurate in cadrul acestui domeniu de activitate? Vreti ca aceste utilaje sa fie fiabile, rezistente si sa poata fi achizitionate la preturi foarte avantajoase? Foarte simplu! Maschinenbau Timisoara va ofera un pachet complet de masini si utilaje pe care sa le puteti folosi in industria de prelucrare a metalelor si nu numai.
 • Dan Constantin
 • 30.07.2013
Maschinenbau Timisoara – garantia calitatii !
Maschinenbau Timisoara – garantia calitatii !
Cauti diverse utilaje speciale in domeniul productiei de ansamble metalice sudate ? Nu stii la cine sa apelezi pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata ? Cauti un profesionist adevarat cu care sa poti colabora oricand, in conditii deosebite ? Atunci arunca o privire peste oferta completa a companiei Maschinenbau din Timisoara, profesionisti prelucrarilor metalice !
 • Mirela Sturzoiu
 • 18.07.2013
Maschinenbau Timisoara – profesionistii masinilor unelte
Maschinenbau Timisoara – profesionistii masinilor unelte
Cine este firma Maschinenbau Timisoara ? Societatea Maschinenbau din Timisoara a luat fiinta in anul 2006 si are ca obiect de activitate comercializarea utilajelor industriale pentru prelucrat metale, preluand distributia pentru Romania a binecunoscutelor firme din Germania, Meba si Peddinghaus.
 • Oana Birgaoanu
 • 10.07.2013
Maschinenbau – tehnologie decisiva
Maschinenbau – tehnologie decisiva
Esti in cautarea celor mai bune utilaje si echipamente in domeniul productiei de ansamble metalice? Vrei sa beneficiezi de cel mai un raport calitate – pret? Cauti o colaborare cu una dintre cele mai bune companii din acest domeniu, care, prin profesionalism si seriozitate sa nu te dezamageasca si sa iti ofere servicii si produse de cea mai buna calitate? Nimic mai simplu! Apeleaza cu incredere la serviciile companiei timisorene Maschinenbau si vei beneficia de toate acestea.
 • seby
 • 25.05.2013