Universal Service

Calea Crangasi, nr. 16, Sector 6
Despre companie

Universal Service este o companie specializata in echipamente si utilaje pentru service-uri auto, ceea ce inseamna ca se ocupa atat de productia de astfel de echipamente, cat si de reparatii si intretinere. Inca din anul 2002, firma ofera servicii complete pentru dezvoltarea service-urilor auto si dotarea lor cu cele mai bune echipamente, compatibile cu cerintele din zilele noastre. De aceea, in prezent, Universal Service este una din cele mai solicitate firme atunci cand vine vorba de calitate pe aceasta piata de profil.

Serviciile de baza oferite sunt repararea, intretinerea si modernizarea utilajelor/ echipamentelor din dotarea service-urilor auto. Inafara de acestea, se ofera consultanta in proiectarea si dezvoltarea atelierelor, proiectare efectiva si se sustin cursuri de scolarizare pentru utilizarea echipamentelor. Departamentul de vanzari se ocupa cu distributia de uleiuri si aditivi auto si comercializarea utilajelor pentru service auto.

Echipamentele pe care le oferim clientilor sunt specializate pe urmatoarele categorii: linii ITP, mecanica, vopsitorii, tinichigerii, vulcanizari si apalatorii auto.

Dupa cum vedeti, Universal Service are o oferta complexa pentru a deservi toti proprietarii de ateliere de service auto cu cele mai bune solutii pentru dezvoltarea afacerii lor. Apelati si dumneavoastra la ei!

Lasa un comentariu
Date de contact
Calea Crangasi, nr. 16, Sector 6, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0745-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2557 vizualizari
0.00 / 0