Unior Tepid SRL

Str. Bruxelles nr. 10, Parc Industrial Prejmer, Brasov
Despre companie

Înființată în anul 2000, UNIOR TEPID și-a consolidat rapid poziția de lider pe piața sculelor industriale, datorită gamei deosebit de variată de produse, a celor peste 50 de programe de scule de mână și a planurilor tarifare competitive.

Sinergia proiectelor tehnice, particularitatea mărcilor și perfecționarea perpetuă a produselor recomandă compania ca soluția ideală pentru nevoile clienților care doresc să lucreze simplu și eficient. Cu o valoare de piață de aproape €20.000.000, 0 datorii restante și probabilitate de insolvență de 0%  firma reprezintă un pilon de încredere.

Unior Tepid pune la dispoziție o gamă variată de scule și unelte disponibile pe piața din România, fiind importator exclusiv pentru branduri precum Unior, Stayer, Wilpu, Cobit, Bohrcraft, Diager, Plastica Panaro, Pilana, dar și pentru Kronus, brandul propriu.

Gama de scule se împarte în cinci grupe majore:

o             scule de mână;

o             scule așchietoare;

o             scule pentru industria prelucrării lemnului;

o             scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice;

o             scule și instrumente de măsura și control.

În cadrul grupelor sunt incluse și scule speciale, răspunzând nevoilor de nișă (scule electroizolante pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie), scule pentru lucrul la înălțime, pentru instalații sau pentru electroniști. De asemenea, la cerere există soluții pentru telecomunicații, industria aerospațială, minerit, tehnică dentară și multe altele.

Unior Tepid deține un mare sortiment de scule industriale existent pe stoc. Deși piața se confruntă la nivel internațional cu o problemă referitoare la lipsa materiei prime și a stocurilor, Unior Tepid își demonstrează capacitatea unei reacții prompte la comenzi, prin investiția în stocuri.

Deseori, companiile oferă un raport optim calitate-preț, dar Unior Tepid înțelege importanța celor două, dorind sa ofere clienților un preț avantajos și o calitate înaltă în mod simultan și individual, nu sub formă de raport.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Cleste cu tais frontal, dim 160 mm - Zbirovia ( cod: ZB310160 ) Cleste cu tais frontal, dim 160 mm - Zbirovia ( cod: ZB310160 )
- Cleste cu tais fata Specificatii tehnice: Tip cleste - Cu taiere normala Culoare - Negru si albastru Lungime - 160 mm
Cleste rapid pentru tevi, DIM 270 mm - Zbirovia ( cod: ZB257270 ) Cleste rapid pentru tevi, DIM 270 mm - Zbirovia ( cod: ZB257270 )
- Cleste rapid pentru tevi Specificatii tehnice: Tip cleste - Cu taiere normala Culoare - Negru Lungime - 270 mm
Baros 8 kg - Zbirovia ( cod: ZB188000 ) Baros 8 kg - Zbirovia ( cod: ZB188000 )
- Material: otel - Material maner - lemn - Culoare : crem - Tip : Baros SPECIFICATII TEHNICE: Greutate - 8 kg
Cleste pentru sigilii 10 mm - Zbirovia ( cod: ZB247410 ) Cleste pentru sigilii 10 mm - Zbirovia ( cod: ZB247410 )
- Cleste pentru sigilii SPECIFICATII TEHNICE: Dimensiune - 10
Ultimele servicii
991LMS.T1 Carucior service - Unior ( 628540 ) 991LMS.T1 Carucior service - Unior ( 628540 )
– Material: tabla premium PLUS – Pentru transportul a doua module SOS intr-un sertar cu glisiere si doua suprafete de depozitare pentru transportul…
Date de contact
Str. Bruxelles nr. 10, Parc Industrial Prejmer, Brasov, Prejmer, Judetul Brasov
07606*****
Statistica
0 aprecieri
96442 vizualizari
0.00 / 0