Unimotors

Despre companie

Importanta unui set de manusi moto de calitate

 

Pornesti la drum cu tot ce ai mai bun in materie de echipament moto, plus bagaje, pelerina de ploaie sau geaca de protectie special construita pentru motoclisti, insa nu acorzi  atentie cuvenita mainilor?

Ei bine, mainile nu merita si ele, oare, acelasi respecti si acelasi tratament ca si celelalte parti ale corpului? Oare nu sunt expuse si ele ranilor, frigului sau impactului pe care vantul sau ploaia il pot avea asupra acestora? Asa ca, este momentul sa vorbim, asadar, despre perchile de manusi moto. Cand sunt nelipsite din bagajul nostru de calatorie si cand ar trebui sa le folosim, in mod automat? Gasiti o gama variata de manusi moto pe unimotors.ro

 

De ce manusi moto de calitate?

Pentru multi motociclisti conducerea este o chestiune de senzatii sau sentimente. Astfel, deoarece la motociclete totul incepe de la acceleratie, manusile moto adecvate sunt o necesitate fundamentala. In plus, o pereche de manusi moto bune sunt un element cheie care te protejeaza in caz de cadere si de aparare importanta impotriva vremii nefavorabile.

Iata care sunt motivele esentiale pentru care sa sa alegi o pereche de manusi de calitate:

  • Manusile te protejeaza nu numai impotriva posibilelor caderi, ci si împotriva intemperiilor
  • In principal, se disting trei tipuri de manusi de motocicleta: sport, urban si off-road.
  • Atunci cand cumperi manusi de motocicleta, principalul criteriu de cumparare pe care trebuie sa-l iei in considerare este siguranta. In plus, este de asemenea important sa tii cont de perioada din an în care le vei folosi si de materialul din care sunt fabricate.

 

Manusi de piele

Poti arata întotdeauna bine atunci cand mergi pe o motocicleta daca o faci cu accesoriile potrivite. Aceste manusi  sunt realizate din piele, au un design clasic si sunt un cu aspect uzat, deci sunt unul dintre acele accesorii care iti duce look-ul la un alt nivel, protejandu-ti in acelasi timp mainile. Manusile din piele nu sunt doar convenabile pentru aspectul lor, ci si pentru ca este un material moale, durabil si rezistent. Ele sunt foarte flexibile si au un strat protector pe ciolan care are grijă de aceasta zona delicata a corpului.

 

Manusi de vara

Motociclistii trebuie sa lupte impotriva a doua lucruri in timpul verii: caldura și incidenta puternica a soarelui. Se prefera manusi moto confectionate din bumbac, deoarece acopera ambele nevoi, de protectie contra radiatiilor UV o respirabilitate ridicata. Manusile din bumbac o tesatura subtire, care permite respiratia.

 

 

Lasa un comentariu
Date de contact
, RAmnicu VAlcea, Judetul Valcea
Nu este setat
Statistica
0 aprecieri
753 vizualizari
0.00 / 0