Oblio Astrans

Str. Aviator Mihai Berbecariu, Nr.8

Umbrele de ploaie

Umbrele de ploaie

 

Consulta catalogul nostru si alege o umbrela de ploaie care sa se potriveasca stilului tau. Umbrele de dama, umbrele barbatesti, umbrele pentru copii.

Umbrela de ploaie a fost folosita "de cand lumea". Egiptenii, grecii, romanii, chinezii o foloseau si acum cateva mii de ani. Insa, in Europa, umbrela a fost cunoscuta abia in anul 1756, cand a fost purtata de un anume Jonas Hanway. La inceput aceasta nu a fost primita foarte bine, insa cu timpul i s-a vazut utilitatea si a inceput sa faca parte din viata de zi cu zi.

Chiar daca suntem in era tehnologiei, vechea umbrela ramane un accesoriu in garderoba noastra. Inca nu a fost creat vreun dispozitiv care sa ne apere mai bine de ploaie.

Ce alegi? O umbrela scurta sau una lunga?

Avantajul umbrelelor scurte este ca sunt usor de transportat, usor de manevrat si se potrivesc atat in situatii formale cat si in situatii informale.

Daca tii cu adevarat la stil, ceea ce poti face in privinta umbrelei este sa ramai la cea clasica. Are un varf ascutut si o lungime de 2-3 ori mai mare decat cea scurta. O alta diferenta intre cele doua este manerul. Umbrelele clasice au un maner din lemn in timp ce umbrelele rabatabile au manerul din plastic.

Pentru a alege o umbrela de calitate trebuie sa fi atent la cateva lucruri inainte de a cumpara. Trebuie sa ai grija la mecanismul de deschidere/inchidere. La o privire mai atenta iti poti da seama de componentele ieftine.

Oblio Astrans va ofera umbrele de ploaie marca S'Oliver, Doppler&Derby, Knirps.

Lasa un comentariu
Alte produse
Umbrele de ploaie Umbrele de ploaie
Umbrele de ploaie
Umbrele de ploaie   Consulta catalogul nostru si alege o umbrela de ploaie care sa se potriveasca stilului tau. Umbrele de dama, umbrele barbatesti,…
Umbrele terasa Umbrele terasa
Umbrele de terasa
Umbrele terasa   Oblio Astrans va ofera umbrele de terasa produse sau importate de la firma Doppler. Alegeti din modelele noastre cel potrivit pentru…
Umbrele publicitare Umbrele publicitare
Umbrele publicitare
Umbrele publicitare   Oblio Astrans va ofera o gama larga de umbrele: umbrele de ploaie, umbrele publicitare, umbrele de gradina. Consulta oferta…
Umbrele de lux Umbrele de lux
Umbrele de lux
Umbrele de lux   Oblio Astrans va prezinta colectia de umbrele de lux pentru doamne si domni. Materiale de calitate, bun gust, rafinament, sunt doar…