Turkrom

Calea Munteniei DN2
Despre companie

Turkrom 

 

Firma Turkrom si-a inceput activitatea in anul 1994 ca lider pe piata din Romania, in domeniul importului si distributiei de produse cosmetice si produse de curatire.

In plus compania a reprezentat si un pilon foarte important in dezvoltarea importului si distribuirii de echipamente pentru prelucrarea maselor plastice, pentru care ofera in prezent si service.

Prioritatea companiei Turkrom este de a anticipa nevoile si cerintele partenerilor si de a imbunatati constant serviciile si produsele oferite, fara a modifica nivelul costurilor.

Eficienta, corectitudinea, seriozitatea, promptitudinea, calitatea produselor si dorinta de modernizare au promovat firma Turkrom pe piata Romaneasca ca un important distribuitor al produselor oferite de producatorii turci. In plus firma este unica importatoare si distribuitoare din Europa a sapunurilor Royal Lether si Savannah, produse in Dubai.

Si datorita interesului si initiativei de care firma Turkrom a dat dovada,aceasta a reusit sa devina un adevarat lider al economiei din Romania si sa se dezvolte atat la nivel national cat si international.

Cu siguranta veti fi multumiti de calitatea produselor si serviciilor oferite de firma Turkrom din Focsani!

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Crema de ghete Crema de ghete
Produse uz casnic
Crema de ghete    Daca vreti sa aveti o incaltaminte frumoasa si ingrijita folositi crema de ghete comercializata de firma Turkrom. Crema…
Servetele umede Focsani Servetele umede Focsani
Produse uz casnic
Servetele umede Focsani   Vreti sa aveti maini curate si frumoase? Trebuie sa aveti mereu la indemana un pachet de servetele umede, pe care firma Turkrom…
Granulator Focsani Granulator Focsani
Utilaje
Granulator Focsani   Daca aveti nevoie de un granulator pentru furaje, cereale sau piatra, firma Turkrom din Focsani comercializeaza astfel…
Date de contact
Calea Munteniei DN2, Focsani, Judetul Vrancea (vezi harta)
0237.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4205 vizualizari
0.00 / 0