Oteluri pentru Scule

Str.Timafalvi nr.111, Cristuru Secuiesc, Harghita

Tratamente termice

Tratamentele termice ca si procese tehnologice de prelucrare la cald a unor produse diverse, inclusiv pentru cele metalice, se constituie din mai multe operatii ce sunt executate intr-o anumita ordine logica, fiind definite si caracterizate prin valoarea unor parametri tehnologici.

Echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii Oteluri pentru Scule vine in intampinarea tuturor persoanelor interesate cu solutii personalizate si eficiente care sa se preteze pe aplicatiile in care urmeaza sa le utilizati.

Tratamentele termice sunt realizate in conformitate cu norme stricte stabilite pentru asigurarea unui nivel ridicat de calitate al procesarii.

Dispunem de echipamente performante si personal calificat astfel incat serviciile si produsele furnizate va vor aduce satisfactie deplina din toate punctele de vedere. Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta, ba dimpotriva multumirea voastra va fi maxima pentru ca ne veti avea alaturi.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Prelucrari prin aschiere Prelucrari prin aschiere
Oteluri pentru Scule dispune de tehnologii moderne si performante pentru furnizarea de servicii de prelucrari prin aschiere. De asemenea, dispunem de…
Tratamente termice Tratamente termice
Tratamentele termice ca si procese tehnologice de prelucrare la cald a unor produse diverse, inclusiv pentru cele metalice, se constituie din mai multe…