Quick Trad

Str. Martir Sebastian Iordan, nr. 14
Articole
Quick Trad – Servicii de interpretariat realizate de interpreti profesionisti!
Quick Trad – Servicii de interpretariat realizate de interpreti profesionisti!
In zilele noastre, atunci cand vorbim de relatiile cu parteneri externi, prima masura pe care trebuie sa o luam este stabilirea cadrului perfect in ceea ce priveste intelegerea intre cele doua parti. Toate sunt bune si frumoase atunci cand vorbim aceeasi “limba” a afacerilor, insa inainte de aceasta trebuie sa vorbim aceeasi limba materna. Exista cazuri fericite in care avem sansa de a intra in contact cu parteneri care sa vorbeasca limbi de circulatie internationala, la fel de bine cum exista si reversul medaliei, atunci cand avem nevoie de traducatori specializati in domeniul afacerilor sau al altor tipuri de intalniri bilaterale. Pentru cea de-a doua parte a problemei, firma Quick Trad din Timisoara va asigura servicii profesionale de interpretariat in cazul conferintelor, interviurilor, seminarilor, intalnirilor de afaceri, negocierilor, si chiar si in cazul video conferintelor.
 • Adrian
 • 21.11.2013
Quick Trad – traduceri legalizate
Quick Trad – traduceri legalizate
In prezent, traducerile sunt absolut necesare pentru realizarea interactiunilor dintre natiuni. Fie ca vorbim de afaceri, fie ca vorbim despre texte religioase sau despre simple traduceri pentru uzul personal, aceasta procedura este realizata de persoane ce cunosc foarte bine limbile din sau in care se vrea traducerea textului in cauza.
 • Dan Constantin
 • 25.04.2013
Quick Trad – traduceri autorizate de calitate!
Quick Trad – traduceri autorizate de calitate!
Se intampla uneori sa ne lovim in activitatile pe care le desfasuram de anumite documente scrise intr-o limba straina. Acestea, deobicei, pentru a putea fi utilizate in Romania este nevoie sa fie traduse. La fel se intampla si cu documentele oficiale scrise in limba romana, pentru a putea fi utilizate in strainatate este necesara traducerea lor in limba de circulatie din tara cu pricina.
 • Dan Constantin
 • 28.02.2013
Traduceri realizate de profesionisti!
Traduceri realizate de profesionisti!
Cautarea unei comparatii in ceea ce priveste traducerile ar insemna un studiu aproape imposibil de realizat. Cuvintele au fost si vor ramane intotdeauna acele unelte fara de care nu am putea sa comunicam, sa ne exprimam ideile, sa punem in valoare concepte sau sa protestam vehement impotriva lucrurilor care ne deranjeaza.
 • Bianca Hau
 • 29.01.2013
Traduceri rapide cu Quick Trad
Traduceri rapide cu Quick Trad
Ai nevoie urgent de o traducere autorizata? Esti in criza de timp si nu stii la cine sa apelezi pentru rezolvarea problemei? Firma Quick Trad din Timisoara iti sta la dispozitie cu servicii profesioniste de traducere din si in limbile de circulatie internationala si nu numai. Serviciile de traduceri oferite de firma Quick Trad sunt realizate la un inalt nivel, iar calitatea este ireprosabila.
 • seby
 • 02.07.2013
Quick Trad Timisoara– traduceri, interpretariat, legalizari
Quick Trad Timisoara– traduceri, interpretariat, legalizari
Quick Trad din Timisoara este compania aflata de 23 de ani pe piata traducerilor din Romania, firma fiind un ‘pionier’ in domeniu.
 • Mirela Sturzoiu
 • 06.08.2013
Quick Trad: Traduceri legalizate in Timisoara
Quick Trad: Traduceri legalizate in Timisoara
Traducerile legalizate sau autorizate pot fi necesare pentru solutionarea diverselor situatii chiar daca ne referim la domeniul juridic, administrativ, industrial, economic, social sau al afacerilor interne si externe. Majoritatea companiilor detin parteneriate cu firme din afara tarii ceea ce inseamna ca la intocmirea actelor, documentatiilor sau la realizarea comunicarii periodice intre reprezentantii companiei este nevoie de serviciile unei firme ce se ocupa cu traduceri autorizate in si din diverse limbi de circulatie internationala. Quick Trad este o astfel de companie, firma oferind servicii de cea mai buna calitate clientilor din Timisoara, dar si din restul tarii in cazul in care se efectueaza o astfel de comanda.
 • Andrei
 • 03.09.2013
Traduceri autorizate in Timisoara oferite de Quick Trad
Traduceri autorizate in Timisoara oferite de Quick Trad
Aveti nevoie de traduceri autorizate de documente, acte, diplome de studiu, sau chiar de corespondenta proprie? Doriti servicii de calitate si confidentialitate garantata pentru traducerile efectuate?
 • Andrei
 • 04.10.2013