Topocad Serv

Strada Miron Costin
Despre companie

Topocad Serv 

 

Infiintata in anul 2002 cu un capital integral privat, firma Topocad Serv asigura servicii de consultanta tehnica si activitati de inginerie si lucrari de cadastru, topografie si geodezie.

Experienta in domeniu si dorinta de dezvoltare fac din aceasta firma cea mai buna solutie in domeniu, deoarece are o gama de servicii variata, bogata si de foarte buna calitate pentru toti cei care au nevoie de o mana de ajutor. Inca de la inceput firma Topocad Serv a avut implementat un sistem de calitate fata de munca si serviciile prestate astfel ca flexibilitatea si rapiditatea in solutionarea situatiilor au devenit una dintre caracteristicile de baza care ii recomanda pe specialistii Topocad Serv.

Lucrarile efectuate de firma respecta toate normele si standardele in vigoare si in plus sunt efectuate la cele mai inalte standarde ale calitatii pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor, iar raportul calitate pret este cel mai avantajos posibil.

Prin solutiile pe care le-a adoptat pentru diverse proiecte, compania a dat dovada de profesionalism, incredere si experienta in domeniu, calitati care au ajutat mereu la indeplinirea sarcinilor desemnate in timp util, corect si respectand cerintele beneficiarului.

Ceea ce trebuie mentionat este faptul ca specialistii Topocad Serv au o experienta de cel putin 10 ani in domeniu si in plus sunt autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa lucreze la proiecte cu cel mai ridicat grad de dificultate si proiecte de verificare.

 

 

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Sisteme GIS Sisteme GIS
Sisteme GIS    Pentru realizarea sitemelor GIS, apelati la serviciile oferite de Topocad Serv din Constanta, care va poate ajuta in realizarea…
Lucrari de cadastru Lucrari de cadastru
Lucrari de cadastru    Aveti nevoie de specialisti pentru realizarea unor lucrari de cadastru? Apelati cu incredere la serviciile oferite de…
Lucrari topografice Lucrari topografice
Lucrari topografice    Pentru masuratori si lucrari topografice intocmite corect, conform standardelor, va recomandam sa apelati la serviciile…
Date de contact
Strada Miron Costin, Constanta, Judetul Constanta (vezi harta)
0241 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3298 vizualizari
0.00 / 0