New Pro Tsr

Str. Aristide Demetriade nr. 1/5
Articole
Tesaturi din sarma de la New Pro TSR!
Tesaturi din sarma de la New Pro TSR!
Societatea New Pro TSR a fost infiintata in anul 2004 in orasul Timisoara si are ca domeniu principal de activitate distributia de tesaturi din sarma si table perforate pentru numeroase tipuri de industrii de pe piata romaneasca.
 • Anca Ionesei
 • 02.12.2013
New Pro Tsr va ofera cele mai rezistente si eficiente tesaturi de sarma
New Pro Tsr va ofera cele mai rezistente si eficiente tesaturi de sarma
Dezvoltandu-se foarte mult stiinta si tehnologia, astazi, sarma este realizata de dispozitive speciale, iar procesul este aproape complet automatizat. Bucati mari din metale, precum fierul, otelul, cuprul, aluminiul, sunt laminate sub forma de bare, numite „tagle”. Taglele sunt laminate din nou pentru obtinerea unor vergele cu diametre mai mici, iar acestea sunt incalzite pentru reducerea duritatii, acoperite cu un strat de lubrifiant si trecute printr-o serie de matrite care reduc treptat diametrul vergelelor pana la obtinerea sarmei.
 • Bianca Hau
 • 31.01.2013
Tabla perforata
Tabla perforata
Incepand cu Epoca metalelor (Epoca Bronzului, Epoca Fierului), oamenii au avut aceasta atractie pentru extragerea si prelucrarea metalelor. Desigur, in toate acestea exista un motiv practic, de usurare a vietii cotidiene. Prin multa munca si dupa multe mii de ani, omenirea a reusit sa evolueze, astfel incat in zilele noastre tehnologia a explodat si are aplicabilitate in toate domeniile. In acest mod, dintr-o idee, au luat nastere si tablele perforate.
 • Oana Birgaoanu
 • 07.03.2013
Tesaturi din sarma produse de firma New Pro Tsr
Tesaturi din sarma produse de firma New Pro Tsr
Sarma are foarte multe utilizari. Aceasta reprezinta materia prima pentru multe produse metalice precum tesaturile de sarma, arcuri metalice, folosite in industria ingineriei mecanica. Mari cantitati de sarma din aluminiu, cupru sau nichel au fost folosite pentru telefonie si pentru serviciile de date, ca si conductori de energie electrica, dar si pe post de surse de energie.
 • Dan Constantin
 • 01.05.2013
Filtreaza eficient cu New Pro Tsr
Filtreaza eficient cu New Pro Tsr
Ai nevoie de un filtru din inox? Consideri ca filtrele pentru curatarea apei de impuritati sunt o investitie buna, astfel incat sanatatea ta sa fie in siguranta? Filtrarea, indiferent de domeniu, este o activitate benefica si utila si protejeaza, totodata, aparatele pe care aceste filtre au fost instalate? Probabil ca nu stii, dar utilizezi filtre in multe domenii ale existentei tale, chiar si pentru acvariul din camera copiilor tai. Apa din acest acvariu este curatata cu ajutorul unui filtru, care poate fi de mai multe tipuri. Cand vorbim despre vin trebuie sa mentionam si de filtre si de filtrare. Practic, aceasta actiune de a filtra sau de a curata face parte din viata ta. Iar daca-ti doresti calitate, atunci cand achizitionezi un filtru, apeleaza la firma New Pro Tsr.
 • Oana Birgaoanu
 • 05.06.2013
New Pro TSR – universul tesaturilor de sarma performante !
New Pro TSR – universul tesaturilor de sarma performante !
Toate produsele comercializate de catre compania New Pro TSR sunt realizate din materiale de calitate superioara, utilizand tehnologii de ultima generatie in domeniu.
 • Mirela Sturzoiu
 • 08.07.2013
New Pro Tsr – Lideri in domeniul tablelor expandate si perforate
New Pro Tsr – Lideri in domeniul tablelor expandate si perforate
Daca va doriti sa aveti parte de cele mai eficiente solutii in procesul de filtrare si separare puteti apela cu incredere la produsele companiei timisorene New Pro Tsr.
 • Dan Constantin
 • 02.09.2013
New Pro TSR – performanta si tehnologie
New Pro TSR – performanta si tehnologie
Datorita experientei vaste pe piata romaneasca de profil, dar si datorita calitatii serviciilor si produselor oferite partenerilor sai de afaceri, firma timisoreana a reusit sa se detaseze in topul celor mai importanti distribuitori de tesaturi de sarma si table perforate pentru industria autohtona.
 • seby
 • 10.10.2013