Panouri Radiante cu Infrarosu

SOS. BERCENI, 16, SECTOR 4, BUC

Termostat electronic wireless programabil 8A

Un termostat electronic wireless programabil 8A reprezinta solutia ideala pentru controlul unui panou radiant cu infrarosu, fiind compatibil cu majoritatea panourilor radiante.

Fiind un termostat wireless nu necesita legatura electrica prin cablu.

Este alcatuit din doua module: emitator si receptor. Receptorul primeste semnalul de la termostat prin unde radio si porneste/opreste panoul radiant.

Receptorul si emitatorul sunt setate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa.

Termostat electronic wireless programabil 8A – programare

Termostatul electronic wireless programabil 8A poate fi programat pentru un interval de pana la o saptamana, astfel incat panoul radiant sa realizeze valori diferite de temperaturi, la ore prestabilite, asigurand CONFORT si ECONOMIE.

Programul setat se repeta ciclic, in mod automat.

Pe durata unei zile exista posibilitatea setarii a 6 temperaturi diferite, pe 6 perioade de timp. Programul unei zile se poate repeta sau se pot seta cate un program diferit pentru fiecare zi. Programarea se realizeaza prin setarea datei, orei si minutului.

Exemplu: daca doriti ca de la ora 10:15 panoul sa faca o temperatura de 19 grade C, iar de la ora 22:00 sa faca 22 grade C, inseamna ca doriti 2 perioade de timp in 24 ore.

Termostatul vine din fabrica cu un program prestabilit, acelasi pentru fiecare saptamana, program ce se afla detaliat in manualul de utilizare al termostatului.

Stergerea programelor se realizeaza cu ajutorul butonului RESET, mai multe detalii gasindu-se in manualul de utilizare.

Functioneaza cu baterii alcaline tip LR6 (AA).

Termostat electronic wireless programabil 8A – amplasare

Termostatul electronic wireless programabil 8A se recomanda a se amplasa fie in camera pe un obiect de mobilier, la 1,5 m de la podea, unde aerul inregistreaza temperaturi medii, fie pe unul din peretii laterali ai camerei (diferit de peretii exteriori), departe de sursa de caldura, in asa fel incat temperatura sesizata sa fie cea reala.

Fiind vorba de un termostat electronic precizia este una foarte ridicata.

GARANTIE 2 ani !

Lasa un comentariu
Alte produse
Panouri radiante cu infrarosu Panouri radiante cu infrarosu
Panouri radiante
Cand vorbim despre panouri radiante cu infrarosu, vorbim despre panouri de incalzire a locuintei ce functioneaza pe baza de radiatii infrarosii (benefice…
Panouri Radiante Dragus Panouri Radiante Dragus
Panouri radiante
Panouri Radiante Dragus - Cand vorbim despre Panouri Radiante Dragus, vorbim despre panouri radiante de top din piata romaneasca, numarandu-se…
Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60
Panouri radiante
Un Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 se poate instala si in camere mai mari, caz in care se impune a se instala mai multe panouri in aceeasi…
Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA
Panouri radiante
Un Panou Radiant Ecosun U 600w reprezinta un panou radiant cu infrarosu de 600w, cu dimensiuni 1192x592x30 mm, util pentru incalzirea unei camere…