Panouri Radiante cu Infrarosu

SOS. BERCENI, 16, SECTOR 4, BUC

Priza Termostat 16A

Rolul unei prize termostat este de a mentine o temperatura ambientala constanta, minimizandu-se cheltuielile cu incalzirea. Priza termostat sesizeaza modificarile de temperatura si porneste/ opreste sistemul de incalzire, mentinand in incapere temperatura ambientala setata in prealabil.

 

Stecherul cu care este prevazuta priza termostat se introduce intr-o priza simpla cu impamantare. Sarcina se alimenteaza prin intermediul termostatului. Curentul de sarcina nu trebuie sa fie mai mare de 16A.

Priza termostat. Instalare

Priza termostat va fi instalata in interiorul incaperii, intr-un loc cu risc minim de contact cu umiditatea sau cu grasimile.

In cazul instalarii in baie a prizei termostat, aceasta trebuie sa fie instalata intr-un loc in care nu pot ajunge intamplator stropii de apa.

Temperatura ambientala a spatiului in care se instaleaza priza termostat trebuie sa se incadreze intre 0 si + 45 grade C.

Protectia la scurt circuit se realizeaza prin amplasarea inainte de termostat, pe circuitul de alimentare, in tabloul electric, a unui intrerupator automat.

Pentru protectia contra electrocutarilor se recomanda conectarea termostatului si a sarcinii prin intermediul unui intrerupator automat cu protectie diferentiala.

Se impune ca priza termostat sa realizeze controlul unei sarcini cu un curent absorbit mai mic sau egal cu 2/3 din valoarea maxima a curentului indicata in fisa tehnica. In cazul in care curentul depaseste 2/3 din valoarea maxima indicata in fisa tehnica a prizei termostat, se recomanda conectarea sarcinii printr-un contactor.

Priza termostat. Masuri de siguranta

  • conectarea termostatului trebuie sa se realizeze de un electrician autorizat;
  • nu porniti aparatul sub tensiune, daca acesta este demontat;
  • pornirea, oprirea si setarea aparatului se va face cu mainile curate;
  • nu depasiti limitele de tensiune si putere;
  • nu lasati copiii sa se joace in locul in care este amplasata priza termostat;
  • evitati patrunderea stropilor de apa pe termostat;
  • nu depozitati si nu folositi aparatul in locuri cu praf.

TARA DE PRODUCTIE: UCRAINA.

Lasa un comentariu
Alte produse
Panouri radiante cu infrarosu Panouri radiante cu infrarosu
Panouri radiante
Cand vorbim despre panouri radiante cu infrarosu, vorbim despre panouri de incalzire a locuintei ce functioneaza pe baza de radiatii infrarosii (benefice…
Panouri Radiante Dragus Panouri Radiante Dragus
Panouri radiante
Panouri Radiante Dragus - Cand vorbim despre Panouri Radiante Dragus, vorbim despre panouri radiante de top din piata romaneasca, numarandu-se…
Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60
Panouri radiante
Un Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 se poate instala si in camere mai mari, caz in care se impune a se instala mai multe panouri in aceeasi…
Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA
Panouri radiante
Un Panou Radiant Ecosun U 600w reprezinta un panou radiant cu infrarosu de 600w, cu dimensiuni 1192x592x30 mm, util pentru incalzirea unei camere…