Panouri Radiante cu Infrarosu

SOS. BERCENI, 16, SECTOR 4, BUC

Termostat electronic wireless neprogramabil 8A

Un termostat electronic wireless neprogramabil 8A reprezinta solutia ideala pentru controlul unui panou radiant cu infrarosu.

Fiind un termostat wireless nu necesita legatura electrica prin cablu.

Este alcatuit din doua module: emitator si receptor. Receptorul primeste semnalul de la termostat prin unde radio si porneste, respectiv opreste panoul radiant, in functie de temperatura setata.

Receptorul si emitatorul sunt setate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa.

Afisajul digital permite reglarea mult mai precisa a temperaturii, comparativ cu termostatele mecanice.

Termostatul porneste aparatul daca temperatura scade sub temperatura setata, respectiv opreste aparatul cand temperatura creste peste temperatura setata.

Functioneaza cu baterii alcaline tip LR6 (AA).

Fiind un termostat fara fir, termostatul electronic wireless neprogramabil 8A se caracterizeaza prin mobilitate. Mobilitatea termostatului asigura urmatoarele avantaje:

  • pozitia optima a termostatului se poate alege dupa punerea in functiune a aparatului, in functie de ciscumstante;
  • este posibila mutarea termostatului in incaperea care tocmai este locuita, astfel incat sa se asigure temperatura dorita in acea incapere;
  • nu este necesara conectarea prin cablu, ceea ce prezinta un avantaj, mai ales la modernizarea cladirilor vechi.

In teren deschis emitatorul comunica cu receptorul la o distanta de pana la 50 m. In cazul in care unda radio intalneste in cale corpuri solide aceasta distanta se va diminua corespunzator.

Termostat electronic wireless neprogramabil 8A – amplasare

Termostatul electronic wireless neprogramabil 8A este liber deplasabil in locuinta. Inaltimea optima de amplasare este de 1,5 m de la podea, unde aerul inregistreaza o temperatura medie.

Se poate monta pe suportul sau ori se poate instala foarte bine si pe un perete al locuintei. Este indicat a se evita peretele exterior pentru a nu exista riscul aparitiei erorilor.

Fiind vorba de un termostat electronic, termostatul electronic wireless neprogramabil 8A mentine temperatura setata cu o precizie ridicata.

GARANTIE 2 ani !

Lasa un comentariu
Alte produse
Panouri radiante cu infrarosu Panouri radiante cu infrarosu
Panouri radiante
Cand vorbim despre panouri radiante cu infrarosu, vorbim despre panouri de incalzire a locuintei ce functioneaza pe baza de radiatii infrarosii (benefice…
Panouri Radiante Dragus Panouri Radiante Dragus
Panouri radiante
Panouri Radiante Dragus - Cand vorbim despre Panouri Radiante Dragus, vorbim despre panouri radiante de top din piata romaneasca, numarandu-se…
Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60
Panouri radiante
Un Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 se poate instala si in camere mai mari, caz in care se impune a se instala mai multe panouri in aceeasi…
Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA
Panouri radiante
Un Panou Radiant Ecosun U 600w reprezinta un panou radiant cu infrarosu de 600w, cu dimensiuni 1192x592x30 mm, util pentru incalzirea unei camere…