Evam Constal

Bd. Theodor Pallady, nr. 26, sector 3

Termostat centrala

Un termostat centrala reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu, ci este dispozitivul care porneste, respectiv opreste functionarea echipamentului termic in mod automat, ori de cate ori este nevoie, scapandu-te astfel de-o grija.

Termostatul citeste tempratura aerului dintr-o incapere, iar cand valorile inregistrate scad sub nivelul celor setate, declanseaza pornirea centralei pentru incalzirea incaperii respective. Cand temperatura atinge valorile setate, centrala se opreste. Asadar, un termostat centrala este un dispozitiv inteligent, care functioneaza cu baterii, iar datorita dimensiunilor mici, poate fi amplasat in orice coltisor, insa nu aproape de o sursa de caldura, cum ar fi caloriferul, acest aspect influentand intreg procesul de functionare. 

Daca vrei sa-ti achizitionezi un termostat centrala, apeleaza la Evam Constal! Pe langa serviciile oferite in domeniul instalatiilor termice, compania pune la dispozitie clientilor sai si accesoriile si dispozitivele esentiale pentru o functionare corecta, in cele mai bune conditii a echipamentelor mentionate. Preturile de achizitie pentru termostat centrala sunt avantajoase, iar produsele, de calitate superioara! 

Lasa un comentariu
Alte produse
Termostat centrala Termostat centrala
Termostat centrala
Un termostat centrala reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu, ci este dispozitivul care porneste, respectiv opreste functionarea echipamentului…