Arcom Glass

Str. Tulnici, nr. 10, bloc 40, scara 2, ap. 58, sector 4, Bucuresti

Termografie cladiri

Termografie cladiri? Ii puteti alege cu incredere pe specialistii companiei Arcom Glass, iar acestia va vor dovedi ca sunt cei mai in masura sa raspunda cu promptitudine si profesionalism chiar si celor mai exigente cerinte.

Aceste servicii au rolul de a detecta zonele cu defecte din cadrul hidroizolatiilor care nu asigura o etanseitate buna la aer si apa din cadrul unor suprafete (luminatoare, pereti cortine, ferestre, usi), precum si zonele cu defecte ale izolatiei termice (izolatie termica lipsa sau necorespunzatoare, defecte de fabricatie) atat din zonele centrale, cat si din zonele perimetrale ale reperelor inspectate.
Scopul este ca odata identificate zonele cu probleme, sa se actioneze in consecinta prin anevelopare sau prin alte operatiuni necesare.
Scanarea termografica reprezinta o etapa esentiala atunci cand vine vorba de un proces de mentenanta predictiva a mijloacelor fixe, cat si de procese de mentenanta corectiva.

Va asteptam cu interes solicitarile!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Proiectare pereti cortina Proiectare pereti cortina
Executia perfecta a unor pereti cortina care sa indeplineasca toate caracteristicile pe care doriti ca acestia sa le aiba, este determinata de servicii…
Termografie cladiri Termografie cladiri
Termografie cladiri? Ii puteti alege cu incredere pe specialistii companiei Arcom Glass, iar acestia va vor dovedi ca sunt cei mai in masura sa raspunda…